[]

sauna ve buhar banyosu

haftada iki veya uc kere bu ikisi ardarda 5er dk ve uzerine 1 dklik filan soguk suyla dus alsak basimiza bi is gelir mi? haftada iki veya uc cok sık mi olur? siz yapiyorsaniz nasil yapiyorsunuz?




 
Hicbir sey olmaz, yapabilirsin. Ben 15 dk sauna 5 dk buhar sonra dus seklinde yapiyorum bir suredir.


  • sckxyss  (10.11.16 21:58:50) 
Ha bi hastaligin falan vardir bunalirsin icerde bir sey olur onu bilemeyecegim.


  • sckxyss  (10.11.16 21:59:16) 
yo bi hastalığım yok.


  • in vino veritas  (10.11.16 22:29:31) 
Kuru olanı ve üstüne soğuk duş daha iyi bence.


  • arnold schwarzeneger  (11.11.16 11:21:39) 
@arnold, kuru olani dedigin ne tam? sauna mi?


  • in vino veritas  (11.11.16 21:29:54) 
Isı kaynağının üstüne su döküp ortamı buhara boğmadıkları tipte saunalar. Ben kullanmıyorum iki türlüsünü de ama buharı çok sık solumak iyi gelmeyebilir. Ortamın nemi düşük olunca da daha kolay terlersin.


  • arnold schwarzeneger  (11.11.16 23:11:28) 
hmm benim sauna oyle o zaman zaten ama buhar banyosu biraz yogun. gerci cok degil 5 dk duruyorum dus sonrasi kurumadan giriyorum saunaya zaten terleyemeden de cikmis oluyorum hos.


  • in vino veritas  (11.11.16 23:48:14) 
Antrenman yoğun geçiyor ve yeterince ter atıyorsan direkt soğuk duş da olur bu arada.


  • arnold schwarzeneger  (12.11.16 14:38:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.