[]

freeletics

bunu deneyen var mı? bir şeyler verdi ama daha ilk günden bilmem kaç mekik demesi imkansızlara sürükledi beni.

spor salonu yok yakınlarda, uzaklara gidecek vaktim de yok. evde bir adet eliptik bisiklet de var.

nasıl bir kombinasyon uygulasam? amacım yağ yakmak, diyet de yapıyorum. freeletics yardımcı olur herhalde ama fazla zorlamıyor mu insanları?

danke.

 
ben denedim 10 hafta. ara ara da yapmaya çalıştım fakat iş güçten devam edemedim.

şöyle söyleyeyim 10 hafta içinde bir defa bu antreman kolaydı dedim. gerçekten her defasında zorlayan bir sistemi var. ben faydasını gördüm. düzgün beslenme ve dinlenme ile daha da görebilirdim hatta. ben cardio ve kas yapma'yı seçiyordum
  • hononu  (10.11.16 17:31:08 ~ 17:33:18) 
15. haftadayım. kondisyonum tavan, kendimi çok iyi hissediyorum. herkese de öneririm. direkt coach'u satın al ki şunu mu bunu mu yapsam şeklinde düşünme.


  • awareim  (10.11.16 18:49:08) 
coach'u aldım da çok zorlanınca faydası olacak mı diye emin olamadım :) bir süre itekleyeyim kendimi.


  • passion rules the game  (10.11.16 18:57:35) 
daha once spor yapmiyorduysan, ilk baslarda zorlanman normal. sonradan daha az zorlanirsin ama yine de zorlanmadan yaptigin spor seni gelistirmez. dinlendigin zamanlarda duzgun beslen. sekeri kes, kompleks karbohidrat, yeterince protein ve biraz da yag lazim. dengeli ve yeterli beslenmezsen kaslarini onarip enerji kazanamazsin. ayrica uykunu duzene girdir. aksam belli bir saatte yat, 8 saat kadar uyu ve uyku duzenini diger seylerin onunde tut ki dinlenmis olursun.

ilk bir iki hafta gercekten zor gelebilir, sonra kararliysan hem alisiyorsun hem de motive oluyorsun. bu diger sporlar icin de gecerlidir.

asla ac kalma. vucudunun gunluk harcadigi enerjiyi ogrenmeye calis. diyelim gunluk enerji ihtiyacin 2500 kalori ise kilo vermek icin kaloriyi maksimum 500 eksik al yani yaklasik 2000 kalori. boylece sporla birlikte kilo da vermeye baslarsin.

kilo verirken mutlaka kas da kaybedeceksin. ilk baslarda kondusyon kazanmaya odaklan. daha sonra az yag cok kas olarak geri kilo almayi denersin.

ayni anda hem kas yapim hem kilo verim diye bir mevzu yok. 6 ay kas artirmaya, 6 ay yag kaybetmeye odaklanarak beslenmen gerek, bir sekilde de yil boyu spor yaparak kondusyonunu artirman lazim. insanlarin hayat bicimi vucutlarina yansiyor.

kolay gelsin.
  • idexo  (10.11.16 19:25:29 ~ 19:30:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.