[]

almak istediğim web adresi alınmış,satmak istiyorlar,nelere dikkat etmeli?

kesinlikle almam gereken bir adres var. halihazırda alınmış ancak satmak için cep telefonu yazmışlar ekrana. içerik yok hiç, sadece bir görsel ve cep telefonları. nelere dikkat etmeliyim aradığımda, almaya kesin karar verdiğimde? direkt iş alanından bahsetmeli miyim yoksa hevesli görünmemek adına öylesine mi sormalıyım? bu konulardan anlayan birilerinin ciddi şekilde yardımına ihtiyacım var.

sevgili moderatörler, birkaç gün önce duyuru açtım ama yanıt alamadım bu sebeple tekrarlıyorum.


 
valla bence 2. kez aramaya sebep vermeyecek biçimde genel fiyatlar üzerinden yola çıkarak aklınızda bir tutar belirleyin, kişinin söylediği tutara göre de pazarlık yapın. ama 2. defaya bırakmayın işi. şunu da yapabilirsiniz belki, aklımda birkaç tane varyasyon var da sizin aklınızdaki tutarı öğrenebilir miyim üzerinden yürüyebilirsiniz. böylece size de düşünme fırsatı yaratacaktır.


  • zoque  (10.11.16 14:07:42) 
"Bu alan adını almam şart" dersen fiyatı yüksek tutarlar.

"Merhaba, bir web sitesi tasarlayacağım. Bu alan adını soruladığımda müsait olmadığını gördüm ve siteyi ziyaret ettim. Satılık olduğunu gördüm ve size yazmak istedim. Fiyatı uygun bulursam almak istiyorum. Aksi halde alternatif uzantılara ya da alternatif alan adlarına yöneleceğim. Düşündüğünüz fiyat nedir?" gibi bir yaklaşımla piyasa değerinin birazcık üstünde alabilirsin.
  • himmet dayi  (10.11.16 14:40:03 ~ 14:40:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.