Giriş
(4)

kendi kendine mail gönderen msn messenger

muhtaf efendi
Arkadaşımla msnde konuşurken "bana mail yollammışsın" dedi.Allah allah nasıl olur dedim. Mailin konusu yok, içeriği de 15 20 dk önce msnde yazdığım bir cümle. Huylandım şimdi nedir bu?
Arkadaşımla msnde konuşurken "bana mail yollammışsın" dedi.
Allah allah nasıl olur dedim. Mailin konusu yok, içeriği de 15 20 dk önce msnde yazdığım bir cümle. Huylandım şimdi nedir bu?
0
muhtaf efendi
(16.12.09)
sen tam cümleyi yazarken çevrimdışı kalmıştır, o da mail yoluyla gitmiş olabilir.
0
ocanal
(16.12.09)
ilginç, daha önce niye yapmıyordu bunu:S
0
🌸muhtaf efendi
(17.12.09)
yapıyo yapıyo..bana cok olmustur.hem benden gitmiştir hem karsıdan gelmiştir.oluyo öyle..
0
saleen
(17.12.09)
Belli bir karakterin üzerinde (sanırım 500) yazdığın zaman mail olarak gidiyor bazen. plus'tan mı ne kaynaklanıyor...
0
pass
(17.12.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.