[]

Anneye akıllı telefon

Selam ahali,

Anneciğime 1000 TL altı bir akıllı telefon alacağız. Telefonu Whatsapp ve offline Okey oynamak gibi basit şeyler için kullanacak. Araştırmalarım sonucu Asus Zenfone 2 32 GB ve Asus Zenfone2 Laser 5 arasında kaldım. Aralarında epey fiyat farkı var. Ben Laser 5 yeterli olur sanıyorum fakat Zenfone 2 alırsak da önümüzdeki 3-5 sene rahat kullanır diye düşünüyorum. Asus kullanan ya da kullanmayan olarak düşünceleriniz nedir bu konuda? Laser 5 yeter mi yoksa limiti birazcık yükseltip Zenfone 2 mi alalım?

Linkler şöyle;

Asus Zenfone 2

www.hepsiburada.com

Asus Zenfone 2 Laser 5

www.hepsiburada.com

 
ben değil de babam asus zenfone 2 laser kullanıyor. normalde bilgisayarın başından kalkmayan adam her şeyini bu telefonla hallediyor, bilgisayarı nadiren açıyor. oldukça memnun kendisi. ama onunki 5'5 inç olanından, bataryası 3000 mah.


  • m e b  (09.11.16 17:03:45) 
ikisini de önermiyorum. daha yeni bişeyler alın. biri intel atom biri snapdragon 410 işlemcili. bitti bu telefonlar artık destek falan almayacaklar. huawei p9 lite falan bir bakın belki beğenirsiniz. moto g4 plus olabilir o civarlarda yine.


  • aşksız prens  (09.11.16 17:10:07 ~ 17:15:31) 
1 senedir zenfone 2 laser 5 kullanıyorum, oldukça memnunum. (benden görüp 3 arkadaşım asus telefon aldı) hele sadece basit kullanımlar için istiyorsanız kesinlikle yeter, 5 seneyi bilmiyorum ama düzgün bir kullanımda 3 sene çok rahat götürür


  • isimsiz uye  (09.11.16 17:19:28) 
ben de kendim için bakıyorum da laser 5.5 inch daha mantıklı çünkü bataryasıyla ilgili problem oluyormuş 5 inchlik modelin. destek falan almayacaklar lafı çok iddaalı ve havada kalmış gibi. zira bu laser modelleri 2015 yılında satışa çıktı diye biliyorum yanlışsam düzeltin. üzerinden 1 yıl geçmiş cihaza destek almayacaklar demek komik :D.
neyse ben işlemcisini günümüz koşullarına göre düşük buluyorum. geçen sene olsa alırdım ama şuan büyük tereddüt yaşıyorum 2 gündür düşünüyorum. ben de alırsam yaza kadar kullanıp anneme vereceğim zaten. anneye 2.5 yıl çok rahat gidecek bir telefon. ondan sonra da yavaş yavaş evladım bu telefon arada sırada donuyor demeye başlar büyük ihtimalle. o zaman da bir rom falan çakarsınız 1-2 yıl daha idare eder diye düşünüyorum.

  • golgi aygıtı  (09.11.16 22:29:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.