[]

doğal yoldan oda kokusu

oda illa kavun mango kokmasin istiyoruz ama dogal yollardan kalici bir oda kokusu nasil olacak? odaya girince güzel koksun, baskın olmasa da hissedilir bir koku olsun ve bu koku dogal olsun? nasil olacak? var midir denediginiz başarili yöntemler?




 
lavanta, çayağacı yağı veya biberiye yağı veya sevdiğiniz bir bitkinin uçucu esans yağını alıp sıcak su içerisine bir iki damla atarsanız, odanız uzun bir süre güzel kokacaktır.


  • amaaaan  (09.11.16 16:20:39) 
tutsu niyetine adacayi yakabilirsiniz.
sabun rendeleyebilirsiniz bir kaba.

  • jimicik  (09.11.16 16:51:19) 
geçen hafta denediğim bir yöntemi kısaca anlatayım. Portakal-elma-limon kabukları+birkaç çubuk tarçın+yaklaşık bir yemek kaşığı karanfili bir tencerede 10 dak. falan kaynattım, dekoratif görünümlü bir kaç cam kavanoz ve bardağa döküp evin çeşitli odalarına yerleştirdim. Öyle aman aman evi saran bir koku olmuyor yakınına geldiğinde hissedebiliyorsun, ama görünüm olarak odaya-eve on numara beş yıldız bir hava katıyor, hele bir dene derim.


  • candanag  (09.11.16 17:22:41) 
kahveciler kahve kokuyor. o tarz bir sey dusunebilirsiniz. ben bitki ve tutsu kokusu sevmedigim icin kahve kokutmayi denerdim.

onun disinda odayi yeterince havalandirip varsa yatagin nevresimi, oturma takiminin yüzü'nü her hafta/2 haftada bir temiziyle degistirerek, perdeleri sadece bahardan bahara degil de her mevsim yikayarak odanin havasinin ferah kalmasini saglayabilirsiniz.
  • idexo  (09.11.16 18:07:08 ~ 18:10:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.