[]

Burada birinden bilet aldım, parasını verdiğim halde göndermedi. Ne yapmalı

Geçtiğimiz Perşembe iletişime geçtiğim birinden (internet kullanıcısı), Moderat konseri için bilet almak istiyorum talebime yanıt gelmişti. Mesajında acil bir durum için Ordu'ya gitmem gerekti, o yüzden konsere gidemiyorum, bileti satayım diye mesajı görünce konuştuk, anlaştık ve geçtiğimiz Cuma günü eft ile ödemesini yaptım.

Cuma kargolayacağını söylediği biletleri, bir kaç defa aramam ve sms atmam üzerine, "Telefon çekmeyen yerdeyim, Cumartesi gönderebildim, Pazartesi elinde olur, kusura bakma" gibisinden yanıt aldım (C.tesi günü). Bugün Çarşamba ve ben artık ne telefonlarıma, ne sms-lerime, ne de burdan gönderdiğim mesajlara yanıt alamıyorum.

Adam duyuruya da giriyor (giriş sayısı artıyor), belli ki mesajlarımı okuyor. Ancak telefonu sürekli kapalı.

Geçmişte neler yazdığına baktığımda, 200 TL için bu tarz bir şey yapacak birine de benzemiyor.

Ne yapmak lazım, tavsiyelerinizi almak isterim.

Edit:
-----
Nick name: "sormayın bana sen o musun diye"
Hatta baskasini da dolandirmis burdan: www.eksiduyuru.com

 
1)Takipte kalacaksın.
2)Soğuk suyu kenarda hazırda tutacaksın.

  • cakabo  (09.11.16 12:02:28) 
eft yaptığın ismi vs burada yayınla. belli ki dolandırılmışsın.


  • cedex  (09.11.16 12:02:54) 
ifşa et, üstüne çöreklenelim. bu tür sorunlar ancak böyle çözülüyor. buraya yazınca hemen mesaj atıyorlar, "ama ben gönderecektim, neden öyle dediniz. kaynım hastanelik oldu, elektrikler gitti." gibi bahanelerle.

insanlar sorumluluk sahibi olmalı.

edit: gönderemediyse, gönderemediğini ve göndereceği zamanı açıklayan bir mesaj atması gerekirdi.
  • dedimmidemedimmi  (09.11.16 12:04:08 ~ 12:14:20) 
nickini ifşa et
eft yollarken umarım açıklamaya falan biletin bedeli yazmışsındır. bu şekilde suç duyurusunda bulunabilirsin dolandırıldığın yönünde.
geçmiş olsun
  • cekilmis gayfe  (09.11.16 12:15:05) 
İfşa et +1


  • peggy  (09.11.16 12:17:58) 
Nick name: "sormayın bana sen o musun diye"

@sivrisinek, evet o kisi; www.eksiduyuru.com
  • x daemon  (09.11.16 12:20:04 ~ 12:22:09) 
@sivrisinek, Hemen suc duyurusunda bulunalim o zaman. Meblag cok degil diye ugrasmiyoruz, ancak bu adamin taktigi bu belli ki.

Bankami aradim, eft iptali icin. sen de hemen ara istersen
  • x daemon  (09.11.16 12:22:44 ~ 12:23:18) 
"Sızıntı Dergisi abonelik bedeli." diye EFT yap. Masak alır zaten ertesi gün ikinizi de, buluşur konuşursunuz.


  • minyatur dev  (09.11.16 15:30:00) 
İlgili şahıs hakkında suç duyurusunda bulundum. Artık mahkemede hesaplaşırız.


  • x daemon  (14.11.16 12:00:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.