[]

Asus Zenfone 6 sonrası telefon

Merhaba çok uzun süredir Asus Z6 kullanıyordum. Cihazdan çok memnundum fakat teknik servise gönderdiğimde değişim kararı çıkmış. Özetle yeni ürün alacağım. Zenfone6'dan çok memnun olan biri olarak ZenfoneMaxx'a bakar oldum. Fiyat baremi 800 - 900 bandında. Bu fiyat aralığında zenfone6'dan ve Asus'tan çok memnun olan bi insana ne önerirsiniz?

Teşşekkürler :)


 
size 2 farklı tavsiyede bulunacağım.
1-açıkçası ben 2 gün öncesine kadar 700-800 lira bütçem ile xiaomi mi 4 4g alacaktım. bayağı da araştırdım çok güzel ve stabil bir cihazmış fakat hb'da ben sipariş vermeden 3-4 saat önce son ürün satıldı ve 18 kasım'a kadar bekletiyorlarmış. öncelikle bekleme ihtimaliniz varsa xiaomi mi 4 4g alabilirsiniz değişim kararından gelen telefonunuzu satıp. ben çok beklemek istemediğim için 2. önerime yoğunlaştım kendim için.

2-boyutu büyük gelmiyorsa zenfone 2 laser 6 inch olabilir. sekiz çekirdek işlemciyle göz dolduruyor. bana 6 inch çok büyük geldiği için 5 inclik laser modelini alacaktım ama onda da batarya çok pasif kalıyor. bu yüzden ortasını bulup laser 2 5.5 inch almayı düşündüm benim bütçeme uyduğu için. fakat üstüne 100 lira daha ekleyip zenfone max almak da seçeneklerim arasında. bir kere alıyoruz uleyyn deyip onu da alabilirim.

max ile laser 2 5.5 inch arasında batarya performansı ve boyut farkı var diyebilirim. he bir de 202 grammış max. 302 gram fark eder mi bilemedim ama bir telefon için ciddi fark olabilir diye belirteyim dedim :) ikisini önünüze koyup öyle seçin bence.
  • golgi aygıtı  (09.11.16 11:46:06) 
Google'dan denk gelen olursa: Lenovo K5 Note 32GB modelini aldım. Gayet memnunum.


  • alkolik imam  (21.12.16 22:37:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.