[]

abant

ocak ayında arkadaşlarla abanta kafa dinlemeye gitmeyi düşünüyoruz.2-3 günlük bi gezi ayarlamyı düşündük ama bildiğiniz bi otel yada pansiyon var mı?
turla mı gitmek daha karlı olur yoksa istanbuldan kendi imkanınla gidip orda biyer de kalmak mı?



 
Örneğin yedi göller'e falan gitmek isterseniz, taksi, dolmuş, otobüs falan bulmanız pek mümkün değil. eğer araba olanağınız varsa kendi imkanlarınızla gidin çünkü yedi göller ve gölcük hariç çok fazla da bir göreceğiniz yer olmaz. en fazla alabalık yemeye falan gidebilirsiniz. yani turla gitmenin bir esprisi olmaz çünkü gezme-görme olayı çok geniş değil. abant'ın tadını çıkarmak ve canınız isterse de şöyle bir etrafı gezmek için vereceğiniz para ile tur parasını kıyaslayın, hangisi ucuzsa onu tercih edin bence.

abant palas'ta kaldım 3 kere ve memnun ayrıldım. Fiyatlar çok oynamaz çünkü hepsi 5 yıldızlı oldukları için birbirine yakın fiyatlarda olurlar.

Abant için kışı seçerek harika bir karar vermişsiniz, umarım gittiğinizde kar da olur. Bir ilkbaharı bir de kışı çok güzeldir.
  • endless dream  (16.12.09 21:47:55) 
turla gitmeyin derim. gerci turun otel anlasmasi iyiyse gidebilirsiniz ama normal sartlarda tavsiye etmem. onun yerine apart ev kiralasaniz bile olur.
o donemde otel disindaki yerler oldukca soguk olur ve muhtemelen kar da olur. sayet arabayla gitmeye karar verirseniz zincirinizi falan eksik etmeyin. ayrica karda arac kullanma tecrubeniz yoksa aracla gitmeyin.

daha once baska bir duyuruda soylemistim (arama kutusuna abant yaziniz) abant gunlerce vakit gecirebilecek bir yer degil. tek gun kafi (bence). onun yerine her daim boluya yolunuz dusmuyorsa gorulebilecek her yerde bir gun gecirmek daha mantikli.
ornegin sarialan, golcuk, yaylalar (hangisini isterseniz) -ben ulasim acisindan kolay oldugundan kizik yaylasini oneririm-, duruma ve zevke gore kartalkaya, kaplica (o soguk havada super olur) ve yedigolleri onerebilirim.
hatta sarialanda kalmak icin yer de mevcut, direkt oraya gidip oradan kartalkaya ve cesitli yaylalara gidebilirsiniz. oldukca yuksek bir yerdedir (kartalkaya yolu uzerinde) ve gol manzarali :) golse o da gol bu da gol.

bir de boluya gitmisken bolci'yi ve yeni cilginlik kurabiyeleri deneyin derim. pisman olmazsiniz.
  • entrapmen  (16.12.09 23:13:51) 
abant yolu üzerinde çeşit pansiyon var.doğa pansiyonu tavsiye ederim.müstakil evleri var.ayrıca abanttan mudurnuya ordan gönen (adı farklı olabilir) ordan sünnet gölüne falan gidebilirsiniz.mudurnuda eski bir hamam vardır.az içerde değirmenyeri die pansiyon vardır.


  • sonradangeldim  (17.12.09 09:07:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.