[]

ABD Seçimlerinin ve Trump galibiyetinin Türkiye'ye etkisi olur mu?

Yoksa ABD politikası, nasıl ki Obama başa geldiğinde değişmedi, Trump da seçilince değişmez mi?




 
Trump:
her tür Müslüman ülke vatandaşına karşı. (bireysel ateist de olsan fark etmiyor)
Suriye'de nükleer silah kullanalım niye asker yolluyoruz dedi.
İran'la olan nükleer silah barışını anında iptal edeceğim dedi.
Dünya ticareti filan anlamam ne varsa iptal edicem dedi.
Son dönemin en manyak İsrail destekçisi başkanı olacak.
Nato'yu kapatırım, FED'i donumda sallarım dedi.
Finansal piyasaların nefret ettiği ne varsa salıyor ortama.

ve bizim süper zeka arkadaşlarımız Trump kazandı diye göbek atıyor. nedeni de Clinton gizli gizli işler çeviriyormuş. pehey. Cumhuriyetçi başkanları bir düşünün bakalım; Reagan, baba Bush, oğul Bush... Ortadoğu bunların döneminde ne oldu bir düşünün. Trump destekçisi Ortadoğu vatandaşlarını tam gerizekalı buluyorum. Senato + House + Başkan cumhuriyetçi... ABD'nin o meşhur emperyalist politikalarını azdıracak mükemmel üçlü ve bizimkiler Hillary YPG destekçisi diye Trump gelince ortalık sakin kalacak sanıyor.
  • 507  (09.11.16 10:37:13 ~ 10:46:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.