[]

Shameless birkaç soru ( dikkat spoiler içerir )

7. SEZON 6. BÖLÜME KADAR İZLEMEYEN OKUMASIN !!!

-- spoiler --
-- spoiler --
-- spoiler --
-- spoiler --
-- spoiler --
-- spoiler --
-- spoiler --
-- spoiler --


1. V ve Kev'in , V'nin annesi Carol sayesinde doğan ama kendi öz be öz bebekleri neden hiç gösterilmiyor ? Neden eski bölümlerde dakikada bir kızının evine giden Carol kızına hiç gitmiyor ve kardeşleri birbirinden ayırıyor ? Neden Kevin ve Veronica öz bebeklerini görmek bile istemiyor ?

2. Kev sadece dışı müstehcen resimlerle kaplı minibüs kullanıp, ev sahiplerinin başka yerde park etmesi için rüşvet vermesiyle epey para yapmışken neden bunu devam ettirmeyip hala çok az kar getiren barda takılıyor ?

3. Lip'in stajyer olduğu şirketin dolandırıcılık olayı nedir ?

4. Lip neden kredilerini transfer ettirip üniversiteyi başka yerde bitirmiyor ?

5. Ian son bölümde ' Ben arkadan yaptırmam ! '. dedi. Kusabileceğim için gay ilişki sahnelerinde gözümü kapattığım halde ben bile Ian'ın pasif olduğu birçok sahneyi hatırlıyorum. Neden sonunda kafa dengi birini bulmuşken yalan söyledi ?

6. Carl'ın eski sevgilisi Dominique'in babasının neden ismi yok ? İmdb sayfasına da baktım 8 bölümdür isimsiz adam.. Hadi onu geçtim bu kadar otoriter, bu kadar disiplinli bir baba hala nasıl kızının bir fahişe gibi önüne gelenle ilişkiye girmesine izin verebiliyor ? Neden evlatlıktan reddetmiyor ?

7. Eski karakterlerden hangisinin veya hangilerinin dönmelerini istersiniz ? ;

Mickey, Sammi, Sheila, Steve, Sean, Karen, Mandy, Jody, Monica, diğer...


-- spoiler --
-- spoiler --
-- spoiler --
-- spoiler --
-- spoiler --
-- spoiler --
-- spoiler --
-- spoiler --


7. SEZON 6. BÖLÜME KADAR İZLEMEYEN OKUMASIN !!!

 
şirketin dolandırıcılık olayı, e-spor üzerine iddia oynatmaktı sanırım. Yasaktı.

Karen, Mandy.
  • pomknos  (09.11.16 02:28:16) 
1. bunu ben de düşündüm geçen. o kadını ve bebeği unuttular mı nedir.
2. her yeri dolaştı herhalde ? bilemedim.
3. illegal bahis oynatıyorlar internetten
4. lip zaten fionanın dediği gibi arrogant bir shit
5. mickey ile ilişkilerinde ian aktifti. yalan söylemedi.
6. kızının fahişe gibi olmasına nasıl izin veriyor diye düşünmüştüm ama napıcak kızın ruhu fahişe atsan atılmaz.
7. hiç birini istemem hepsi sıktı
  • sanguine mcqaer  (09.11.16 03:06:00) 
1. v nin annesi garip garip dini şeylere katılmıştı kavga etmişlerdi
2. o işi muhtemel sadece haftasonları yapabilir. çünkü adamların evde olduğu kamyonunda görünür olduğu saatler olması gerek. sonuçta barın da işlemesi gerek bi yandan ana gelirleri o.
3. lip bi önceki bölümde server ın olduğu odaya girip nasıl dolandırıcılık yaptığını görmüştü. Eyalet eyalet ya bunların kanunları bazı eyaletlerde kumar yasak. yasak olan yerden oynandıgnda dns i değiştiriyorlar.
4. Amerika da okullar pahalı ve tekrar burs bulması zor yaptıklarından sonra. siksen ödeyemez o bursuz okulu. kredisini napsın cocuk götüne mi soksun.
5. Ian hep aktifti. Hatta markette çalışırken de adamı sikiyordu. oha demiştim. mickey da aynen öyleydi. sert gözüken adamlar hep ian a domalıyordu.
6. evlat bu atsan atılmaz satsan satılmaz. adam otorite kurmaya çalışıyor ama kız ergen olduğundan siklemiyor. daha fazlasını yapsa çevre kötü kızı iyice kaybeder.
7. sheila kesinlikle dildolarıyla geri dönüp frank i biraz daha siksin.
  • fasulyek  (09.11.16 04:22:17) 
Cevaplar için çok teşekkür ederim, aklımdaki soru işaretleri büyük ölçüde kalktı :)


  • iwasbornonamountainside  (09.11.16 14:25:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.