[]

Annem İçin Telefon

Annem için bir Android telefon almam gerekiyor. 600-700 TL civarı bir telefon bakıyorum. En fazla Facebook, Instagram'da dolaşacak, belki birkaç fotoğraf çekecektir. O yüzden donanımsal olarak çok fazla bir şey istemiyorum. Stabil olsun, malzemesi kaliteli olsun, ısınma sorunu olmasın yeter. Lenovo K5'e baktım. Sizce nasıldır? Başka ne önerirsiniz?




 
Xiaomi Mi 4


  • soft  (09.11.16 01:42:11) 
asus zenfone go aldık ağustosta, çok memnunuz.


  • ron dennis  (09.11.16 02:14:30) 
"general mobile android one"
buna kesin bakın hocam. "android one" projesi, alım gücü düşük ülkelerde özellikle orta yaşlı insanları android cihaz kullanımına yönlendirmek için google tarafından ortaya çıkarıldı. general mobile ile anlaşıp telefonları piyasaya sürdüler. sistem güncellemelerini de ilk alan cihazlar bunlar oluyor direk google'ın ürünleri.
ben anneme bundan aldım geçen sene, fiyat-performans oranı muazzam.
hatta şöyle bırakayım inceleyin. kesinlikle tavsiye ediyorum:
urun.n11.com
  • norek  (09.11.16 03:22:37 ~ 03:23:43) 
Annemin minicik elleri icin sony xperia z3 compact aldim. Hemencecik eskidi gibi oldu ama yapamadigi is yok. Malzeme kalitesi cok iyi, sonucta sony.

Kurulumunu yaparken bu telefonu simdiye kadar kendim icin neden dusunmedim ki dedim kendime.


Sozlukte basligina da baktim, uzun suredir kullanan herkes overek bahsetmis. Bugunlerde internette herhangi bir urunden ovunerek bahsedildigini duymak kolay degil.

Selamlar.
  • arcexo  (09.11.16 03:23:28 ~ 03:25:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.