[]

acil çoban ya da kangal tarzı bi köpek lazım!!!

selam dostlar;

trakya'da bulunan hayvan çiftliğimizdeki 7 yaşındaki köpeğimiz dün maalesef vefat etti başka bi köpek bahçeye girmiş sanırım daha büyük ve onu boğmuş. dolayısıyla gelen giden olduğundan havlayacak ya da işte bi tehlike olduğunda keza yine kimseyi içeriye sokmayacak türde bi erkek köpek ihtiyacım var.

lütfen hayvan tacirleri mesaj atmasın. hani vardır böyle tanıdığınızda falan imkan olanağı yoktur bakmak için işte onlara talibim. ücret maalesef veremem versem de çok çok cüzzi bi şey verebilirim o da alacağım kişinin bugüne kadar yapmış olduğu mama masrafına istinaden yani o yüzden sizlerden ricam varsa eşinizde dostunuzda böyle yaşı rengi falan fark etmez sadece dediğim gibi gelen giden olduğunda havlasın, tehlikeli gördüğü birini sokmayacak bi köpek.

not:lokasyon trakya. çok zorlarsak belki istanbul'a gidip alabilirim.

modlardan rica biraz üstte kalabilirse çok makbule geçer.

saygılar.

edit:hala bulunamadı. modlardan ricam biraz daha üstte kalabilirse sevinirim.

güncel edit: hala bulunamadı :/

 
hayvan barınaklarına neden bakmıyorsunuz? ya da facebook'ta hayvan severler sayfasında çok yuva arayan köpek ilanı var.


  • pide  (08.11.16 23:28:43) 
@pide

dört koldan bakıyoruz şu an tüm trakya'daki hayvan barınaklarına baktık bugün yalnız bu tarz köpek hiç yok. parayla almak istemiyorum verebilirsem de çok cüzzi bi ücret karşılığında alabilirim dediğim gibi yapılan mama masrafına istinaden o da.
  • pomaks  (08.11.16 23:30:31) 
Hocam araştırayım. haber bekle benden. İstanbuldan yardımcı olabilirim. sokaktan alınan yetişkin erkekler bu konuda çok başarılılar. Çok koruyucu olurlar yer sahibi olunca. Safkan olmayacak bulduğum yüksek ihtimalle.


  • mimimi  (09.11.16 01:47:49) 
@mimimi

Safkan olması önemli değil dedigim gibi kırma da olabilir. Sadece gelen giden olunca uyarsın bizi işte başka birini sokmasin yaşı falan önemli değil hocam.
  • pomaks  (09.11.16 08:54:41) 
facebookta Gökçer Korkmaz diye Babaeski'de yaşayan bir hayvansever var. ilgilendiği bir sürü köpek var. iletişime geçseniz yardımcı olur belki.


  • boyalı kuş  (09.11.16 09:43:09) 
Köpeğiniz için üzüldüm başınız sağolsun o duyguyu iyi bilirim 2-3 kez yaşamış biri olarak. Ben de Edirne'deyim dediğiniz tarzda köpek bulursunuz umarım.


  • kaledekiyalnizlik  (09.11.16 16:22:51) 
Ben de pomağım bu arada nickinizi şimdi gördüm.


  • kaledekiyalnizlik  (09.11.16 16:23:24) 
çorludayım bir bakayım. bulursam haber ederim.


  • delidir yakalayin  (09.11.16 18:39:13) 
@delidir yakalayın

Bekliyorum hocam henüz bulamadik :/
  • pomaks  (09.11.16 19:15:19) 
Hocam şuna bi bakar mısınız?

www.facebook.com

Ankara'da ama bir şekilde bulunduğunuz yere ulaşımı sağlanır. Hayvanın durumu ortada, büyük iyilik yapmış olursunuz.
  • buff  (11.11.16 23:05:45) 
@buff

çok zayıf kalmış ama toparlanır burada asla aç kalmaz her gün sabah akşam düzenli besliyoruz da ankara'dan tekirdağ'a getiren olur mu ki? yani ankara çok uzak çünkü :/
  • pomaks  (12.11.16 00:13:17) 
@pomaks biraz zor bir süreç olur farkındayım ama ilandan bugün bir arkadaşım sayesinde haberim oldu, yuva bulmak için seferber olduk. Burada duyurunuzu görmüştüm, o yüzden yazmak istedim.
İlan sahibi ile öncelikle bir görüşüp sahiplenmek istediğinizi söyler durumunuzu anlatırsanız eğer tamam derse hep birlikte nakil için gönüllü ararız. Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Gönüllü bulunamazsa ücretli nakil için yardım toplamaya da çalışılır. Bulunamazsa zaten kaybedecek bir şey yok ama bulunursa bu çocuk için yeni bir şans olur.

Dediğim gibi kolay bir süreç değil belki ama yazmadan da edemedim. Sizin aklınızda bulunsun.
  • buff  (12.11.16 00:33:19) 
@buff

ilan sahibine mesaj attım ama dediğin gibi çok uzun ve zahmetli bi süreç ve açıkçası benim o kadar nakliye karşılama gibi durumum yok şimdi gerçeği söyleyeyim. hatta istanbul'a bile ayak sürüyorum o derece. hani edirne, çorlu, tekirdağ, lüleburgaz, çerkezköy bile olur fakat işte ankara dedin mi 800 km yapıyor oradan buraya. burada olsa 5 dk düşünmem gider alırım canavar gibi de köpek olur iyi de bakarım daha önce golden sahiplendim sahipleyen arkadaşa belli aralıklarla video fotoğrafını falan gönderiyorum hani verdin bitti gitti olacak diye bi şey yok.

ama işte nasıl olur bilmiyorum dediğin gibi maalesef :/
  • pomaks  (12.11.16 00:37:09) 
Siz ilan sahibi ile görüşün bakalım oluru varsa bana haber edin, dediğim gibi nakil ararız. Olursa süper olur, olmazsa da yapacak bir şey yok napalım.

Ben buna ek olarak sizin o civarlar için de ilan görürsem mutlaka haber ederim.
  • buff  (12.11.16 00:44:36) 
Selam,yeni doğmuş 8 adet yavru av köpeği var Lokasyon Trakya. Yavruların gözleri açılmadı daha, felaket tatlılar.Bakabilecekler irtibata geçsinler. Ücretsiz verilecektir. Şu an hala anneden süt emiyorlar. (not hayvanları satmak amaçlı alacaklar lütfen uzak dursun) ayrıca dediğin özellikte başka bi köpek var şantiye etrafından uzaklaşmıyor, iyi bakarım diyorsan verebilirim.


  • blackjackkk  (12.11.16 14:59:55 ~ 15:07:25) 
son durum nedir? şöyle bi ilan var da çorlu'dan: www.facebook.com


  • pide  (25.11.16 13:55:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.