[]

Taşıt plakası yenilemek ile ilgili 2 soru

Merhabalar bilen bilir, app plaka yasaklandı. Kime ne zararı vardır bilemem ama mühürlü olan Applere bile ceza gelmiş. Şimdi bu app plaka fontuyla plaka basan cemiyetler varmış. Avcılar beylikdüzü civarlarında bu fontla ya da geniş fontla plaka basan cemiyet var mı? Ayrıca, araç annemin üstüne. Ben gidip annemin kimlik fotokopisi ile vs plaka bastırabilir miyim? Annemin de gelmesi gerekir mi?




 
Kimlik fotokopisiyle işlem yaptıramazsın, vekaletname ve rushat aslı olması lazım. App plaka nın özelliği nedir bu arada?


  • battal gemalmaz  (08.11.16 17:34:19) 
Umarım uzun bir işlem değildir de çabuk hallolur o zaman :)

APP plaka okunaklı ve geniş fontla yazılmış plakalara deniyor bir örneği şu;

encrypted-tbn1.gstatic.com
  • sodakapagi  (08.11.16 17:56:55) 
app'nin açılımı amerikan pres plaka.

sen annen yerine işlem yaptırmazsın ayrıca oralar da kafalarına göre plaka basamıyor, emniyetten dekontu alıp ona göre işlem uyguluyor. ben yapacaklarını sanmıyorum.
  • ada meltemi  (08.11.16 19:17:58) 
Neyse olmasa da sorun değil aslında ceza yemeden orjinalleri yeniden bastırsam benim için kafi. Öyle silikon falan da kullanmayacağım artık zaten tampon yeterince mahvoldu maalesef..


  • sodakapagi  (09.11.16 01:12:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.