[]

sarı kantaron tavsiyesi..

efem sözlüğümüzde de pek bi sevgiyle muhabbetle anılmış bu ot.. sozluk.sourtimes.org edinmeye karar verdim ama hap map olarak değil. bildiğiniz düz çayını yapacağım. aktarlarda vardır herhalde ya da var mı hazır marka satılanı? en bi süperi şu diyeceğiniz?




 
doğadan ın relax adında bir ürünü var. içeriğinde de sarı kantaron mevcut ama sizin beklentilerinizi böyle bir ürün karşılar mı bilemem.


  • susannah  (16.12.09 19:09:19) 
tüh yazın köyden cok toplasaydım verirdim biraz..ben aktarda acık satılanlara guvenmiyorum, bir ihtimal kadıköydeki otacı,arifoglu vs. gibi yerlerde duzgun bişeyler bulabilirsin. bir de kuzenim antidepresan bırakma surecinde solgar'ın hapını denemişti (st.john's wort adıyla satılan) kış aylarında oldugumuza göre leke fln da yapmaz, bence en yogun ve etkili cozumu ondan gorursun, iyi kafalar:)


  • gofragol  (16.12.09 19:51:05) 
ya yok pms sorunlarının çözümü için önerdi arkadaşlar bugün.. aşağıda hatta duyurum..

ama işte bitkisel de olsa doğal da olsa hap olarak almak istemiyorum.. açık olarak, çay olarak olsun istiyorum..
  • medre  (16.12.09 20:05:41) 
aktarda çok rahat bulursun. sarı kantaron diyeceksin, ama kırmızısı ve sarını yağı da var, dikkat et satarlar bilmediğin için. alınca da direk sıcak suda demledikten sonra çıkar öyle iç yoksa çok acı olur. geçmiş olsun.


  • drink the stars  (16.12.09 20:57:06) 
aktarlarda sarı kantaron hazır poşet çay olarak satılıyor.
açık da vardır mutlaka.

  • kalimotxo  (16.12.09 22:21:59) 
Arkadaşım bazı semt pazarlarında köylü kadınlar buket halinde kurusunu satıyorlar.. Alıyorsun, demliyorsun içiyorsun.. Ben bir kere mısır çarşısından almıştım poşet halinde kapalı olarak resmen içinden ufak bir sümüklü böcek çıktı.. Ufak semt pazarı varsa sizin oralarda köylü kadınlar satabilir dediğim gibi.. Birde dikkatli kullan bu çayı.. Tamam doğal ama ben uyku problemleri için aldım resmen anksiyete yarattı bıraktım gitti.. O sebepten dikkatli ol hani böyle bir yan etki yaşarsan şaşırma..


  • joehigashi  (17.12.09 09:27:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.