[]

zabıt katipliği şartları hk.

selam ulu romalılar;

şimdi urfa adliyesi zabıt katipliği sonuçlarını açıklamış şans eseri denk geldim de yav ben de girebiliyorum sanırım bu sınava ama şartları tam net öğrenemedim internet malum bilgi kirliliği..

şimdi ben lisans maliye mezunuyum + aöf adalet mezunuyum yaşım da 29 askerliğimı falan da yaptım. kpss'ye en son 2015 de girdim(tek yıl maalesef) bu sene girmedim farklı bi sınava hazırlandığımdan dolayı. şimdi mutlaka kpss istiyorlardır bunun için de en erken 2018 kpss'ne girebilirim sanırım(kalkmazsa tabi) yaş sınırı falan var mı? bi de biraz bakındım Q klavye mi F klavye mi hangisinden sınav yapıyorlar Q diyen var F diyen var bildiğim kadarıyla devlet dairelerin hepsinde F klavye zorunlu kılındı hangisinden sınava alıyorlar?

bi de o meşhur soruyu sormak istiyorum çok fazla torpil dönüyor mu zabıt katipliğinde? hayır öyleyse hiç girmeye teşebbüs bile etmeyeyim zira bi başıma adamım öyle yüksek yerleri bırak orta katlarda bile dayım amcam yok binicem otobüse gidicem sınava öyle bi torpilsizlik yani.

saygılar sevgiler.

 
Kpss P3 puanı isteniyor Lisanstan. 35 yaş sınırı var. Q veya F tamamen sana bağlı zaten başvuru sırasında belirtiyorsun. Torpil işi biraz karışık. Her ilin Adalet Komisyonu Bşkanlığı yapıyor sınavı. 3 aşamadan oluşuyor. Önce KPSS puanına göre sıraya diziliyorsun En az 70 alman gerekiyor. Sonra uygulama sınavına giriyorsun Urfadan 1123 kişi girmiş 227 kişi başarılı sayılmış daha sonra sözlü mülakat yapılmış 79 kişi asil olarak kazanmış. Sözlü mülakat kısmı biraz sıkıntı ama bu her yerde torpil olacağı anlamına gelmez bence.


  • infernalcadre  (08.11.16 10:24:01) 
buradan bildiriyorum ciddi torpil var.


  • cabiday  (08.11.16 10:28:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.