[]

bir daha karşılaşma ihtimalinin olmadığı biriyle ayaküstü tanışmak?

Diyelim ki okulun yemekhanesinde veyahut otobüste birini gördünüz ve her nasılsa sizi çok etkiledi. Bir daha rastlaşma ihtimaliniz de çok zayıf veya hiç yok. Bu durumda o kişiyle nasıl tanışırsınız ve daha sonra görüşebilmek için iletişim bilgilerini, en azından ismini ve soyismini elde edersiniz?

Bu tip deneyimleri olanlar yazabilirsiniz. Ben bu tip hiçbir durumda iletişim bilgilerini alamadım. 2 çift laf ettiğim oldu tabi ama ilk kez karşılaştığın birinden telefon numarasını hangi bahaneyle istersin ki?


 
Bir daha karşılaşma ihtimalini telefon numarası alma becerisiyle siz belirlersiniz zaten. :) Ha artık o karşılaşma olmaz görüşme olur ki bu çok daha iyi değil mi zaten?

Daha sonra görüşmek kısmına dair cevabım:

Ben olsam "bir daha karşılaşamama düşüncesi şu an beni çok rahatsız etti. Numaranı almazsam ve böylece sana ulaşamazsam aman tanrım bu ihtimali bile düşünmek istemiyorum! Senin için de sakıncası yoksa telefon numaranı almak isterim. Belki bir gün bir kahve içeriz, konsere gideriz." der ve numarayı kapardım.
  • medre  (08.11.16 00:58:54) 
birkac yil oncesine kadar otobuste, metroda, ucakta tanistigim hatunlardan telefon numarasi istemisligim vardir. kimisi veriyordu, kimisi vermiyordu. ama genelde, facebook hesabini istemek bir bahane yaratarak cok daha kolay. zaten kisinin herhangi bir ilgisi varsa ufak da olsa, fb'de sizinle arkadasligi kabul edecektir. en guzeli, ortak bir payda bulup onu bahane ederek fb'den eklemek. lakin, az sayida fb'de hesabi olmayanlardan birine denk gelme ihtimalin de var. bana olmustu ya da hatun yalan soylemisti bilemeyecegim.


  • ubi dubium ibi libertas  (08.11.16 02:14:41) 
eğer çok hoşlandıysam, iletişimi sürdürmek istiyorsam ve onun da istediğini hissedersem adını ve soyadını sorarım direkt.


  • fragile lady  (08.11.16 09:11:22) 
Konuşma sıcaksa, "yine görüşmek isterim" diyip telefonunu isteyebilirsin.


  • arnold schwarzeneger  (08.11.16 10:32:46) 
okulun yemekhanesinde bile ortak payda okul ama otobüs, vapur vs sıkıntı. ülke manyak kaynıyor. otobüste gördüğüm adama ne numaramı veririm ne de alırım. ha beğenilmek güzel ama o iş orada kalmalı. sen yine de numarasını alıyım çok güzel hikayemiz olur diyorsan o ayrı ama böyle durumlarda pek hikaye çıkmaz.


  • cabiday  (08.11.16 10:43:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.