[]

İşyerinde, size huzursuzluk veren...

bir işvereniniz ya da iş arkadaşınız var mı? Demek istediğim tam bir mobbing olayı değil de hani ortada gezinmesini istemedğiniz, bir lafı yüzünden bütün huzurunuzu kaçırıp gününüzün geri kalanını piç eden, içinizden yaşama sevincinizi, bütün enerjinizi alıp, katil olma isteği uyandıran bu insanlarla çalışıyor musunuz? N'olacak bizim bu halimiz? Ben evime, bir karış suratla ve kafama takılan onlarca soruyla gitmek zorunda mıyım? Huzurumuzu neden çalıyorsunuz o.. çocukları..




 
Var. Proje sorumlularımızdan biri. Görünce geriliyorum. O yokken çok rahat oluyorum. Sorduğum soruları düzgün cevap verdiğine ve garip garip bakmadığına şahir olmadı.


  • birşeylersoracağım  (07.11.16 22:20:53 ~ 22:21:23) 
Yöneticim ve bir kaç kişi i yerinde tam olarak bahsettiğiniz etkileri yaratıyor , ne zaman muhattap olmak zorunda kalsam stres yüklenip ayrılıyorum yanlarından,işe motivasyonda bok oluyor çalışasım tamamen kaçıyor . Şimdi aklımda belirdi yazarken bi an onları dinazor s. omuş gibi düşündüm rahatladım.


  • ecos  (07.11.16 22:22:30) 
var

benim sef

hatta sadece bana da huzursuzluk vermiyor. ar-ge ve IT dahil olmak uzere hatiri sayilir kisinin enerjisini emiyor.

yapacak birsey yok. is degistirsen daha iyisi olmaz, hatta daha kotusu olabilir.

elalemin agiz kokusunu cekmek istemiyorsaniz yapacaginiz tek bir yol var: kendi isinizi kurmak. yoksa kimse sikayet etmesin.
  • varg  (07.11.16 22:25:00) 
ofis işinde başımdaki patrondu, şantiyede mühendislik yaparken taşeronlar, kontroller vs idi. bisiklet tamirciliğine başladığım beri kafa rahat.


  • kargn  (07.11.16 22:26:06) 
Bu o kişilerden ziyade senin hayatınla alakalı bir problem. Hayatın ne kadar büyük olursa bu kişiler o kadar küçülür. Hayatını ve bakış açını büyüt, işten sıyrıl, başka şeylere de odaklan.


  • roket adam  (07.11.16 22:32:06) 
Yazılımcıyım ama yazılımcıların arasında gün geçirmeyi pek sevmiyorum. Kafa yapımız çok farklı. Belli bir şahıs değil ama genel olarak ofisin sosyal ortamını pek sevmem.


  • arnold schwarzeneger  (08.11.16 10:26:27) 
aynı sebeple duyuru açacaktım. şu anda sinirden odaklanamıyorum.
bu ne ilk ne de son.
midem ağrıyor sinirden.
  • cliquot  (08.11.16 10:58:21) 
bu kişilere enerji vampirleri deniyor.


  • füt  (08.11.16 11:04:53) 
yok çok şükür. yaklaşık yirmi yıldır çalışıyorum, bu süre içinde zaman zaman bende de oldu böyle birileri. neyse ki artık yok, olacak gibi olanlarla da başetme ya da boşvermeyi becerebiliyorum artık.


  • manuel mandalina  (08.11.16 12:01:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.