[]

ttnet - ses kaydı - savcılık üçgeni

herkese iyi akşamlar.

28 eylül 2016 sabahı beşiktaş - kiev maçını izlemek için bilgisayarımda kullandığım tivibu go paketimi normal paketten süper pakete çıkarttım. telefondaki hanfendi "yıllık 49 tl, aylık 4.90 olarak faturanıza yansıyacak" dedi. yaklaşık 4-5 kere sordum, "yıllık 49 mu aylık 49 mu?" yıllık 49. aylık da 4.90 tl yansıyacak dedi. tamam dedim vs..vs.. bi 20 dakika konuştuk. onayladık.

28 eylül sonrasında ödediğim ilk fatura 57 lira olarak geldi. (hep 52-53 gelirdi) dedim demek ki hemen yansıtmışlar. ödedim ettim sorun yok. bu ay gelen fatura 97 tl. 97. doksan yedi. YILLIK DEĞİL AYLIK 49 TL'YMİŞ!

aradım dedim bu nedir böyle. dediler sistemde bi yanlışlık yok size yanlış bilgi verilmiş sizin söylediklerinize göre. tamam dedim şikayet oluşturalım ses kayıtları dinlensin. tamam 2-3 gün içinde size geri dönüş yapılacak dendi. ben de cumaya kadar beklicem, dönerler o zamana kadar. o kadar eminim ki aylık 4.90 tl denildiğine. 49 falan değil. 49 olan yıllık ücreti dedi. eğer oldu da bana ses kaytılarında size 4.90 aylık değil aylık 49 lira demişler siz yanlış anlamışsınız derlerse, "inanmıyorum" diyerek savcılığa verebiliyormuşum. dolayısıyla ses kaydını gidip ben de dinleyebiliyormuşum. başına böyle bi iş gelen oldu mu ttnetle? ses kayıtlarında "evet haklıymışsınız, düzeltme yapıp paketinizi iptal ediyoruz" derler mi? yoksa savcılık savcılık koştur koştur uğraşır mıyım?

dip not: her zaman ttneti kendi telefonumdan arardım, o gün kendi telefonumdan aramadım. şu şu şu telefondan aradım dememe gerek var mı? yoksa internet hattının üzerine olan ev telefonuna yapılan işlemlerden hangi numaranın aradığı ettiği görülüp bütün ses kayıtlarını dinleyebiliyorlar mı?

 
aradığın numaranın önemi yok. senin internet aboneliğinle ilgili yapılan görüşmeler olarak kayıtlıdır zaten sistemde. türk telekom değil ama vodafone'da başıma benzer bir durum geldi. itiraz ettikten 2-3 gün sonra arayıp dinledik siz haklıymışsınız diyerek ücret düzeltmesi yaptılar. sonra da başka bir tarife seçtim ona geçirdiler beni.


  • nrmnm  (07.11.16 18:58:16) 
teşekkürler. haklı çıkmam durumunda büyük ihtimal başka bi paket seçmek yerine tivibu'yu iptal eder sadece interneti öderim. internette bir sürü donmayan yayın ve kocaman hdmi kablom varken neden gidip türk telekomdan paket aldıysam. hata bende salaklık bende.


  • rajaz  (07.11.16 19:01:31) 
Telefonda gelen teklifleri hemen kabul etmek yerine kapatıp internetten tüm seçenekleri, kampanyaları vs. incelemek taraftarıyım, sonra geri arayıp işlem yapmak daha sağlıklı.


  • mikro patlama  (07.11.16 20:04:30) 
telefondan gelen bir teklif değildi zaten. kendim araştırıp aradım bu paketi istiyorum diye. sadece ismi vardı fiyat yazmıyordu diye sordum ve olaylar böyle gelişti.


  • rajaz  (07.11.16 20:36:46) 
arayıp haklı çıktığımı söylediler. tivibu'yu iptal ettirip, sadece internete abone devam ediyorum.


  • rajaz  (08.11.16 18:15:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.