[]

sevgiliyleyken iştah kesilmesi

normalde müthiş iştahlı bir insanım. birçok insandan ' çok güzel yiyorsun, canımı istettin' gibi şeyler duyuyorum.

gel gör ki erkek arkadasımla oldugumda canım hiçbir şey yemek istemiyordu. önümde duran şeyi yemiyordum. adeta ' canım istemiyordu' .

size de oluyor mu bu, neden oluyor ki?

hiçbir şey de iştahımı kesmez. üzüldüğümde, kızdıgımda, sınava calısıyorsam falan daha da iştahım açılır. iştahımın kesildiği tek durum buydu hayatımda.

 
eger yeni bir iliskiyse heycandan olabilir. yanlislikla cocugumu yedin yoksa?


  • duyurumvar  (07.11.16 19:35:12) 
heyecandan falan olabilir ilişkinin başlarında


  • sanguine mcqaer  (07.11.16 20:01:28) 
bende de oluyor bu. karsimdakine odaklaninca, onun verdigi hislerden dolayi sensory overload olup bedensel isteklerimi duymuyorum. bir yerim agriyorsa da unuturum mesela. bir de ben ac olmasam da mutlu olmak icin yerim genelde ama.. sizi bilemedim.


  • mizore  (07.11.16 20:27:30) 
Asiksin. Heyecandan oluyor.

Zamanla ikiniz de okuz gibi yemeye baslayacaksiniz :)
  • piremses  (07.11.16 22:25:24) 
ilişkinin baslarinda böyle değildi sadece. bir yıldan uzun sure boyunca böyleydi.


ayrıldık :/
  • yuvarlanantencereninkapagi  (07.11.16 23:17:14) 
Allah allah. Benim genelde ilk 6 ay-1 sene falan olur, bir deri bir kemik kalirim ki normalde asiri istahliyimdir.

Sonra karsimdakine alistikca normale donerim.
  • piremses  (07.11.16 23:22:40) 
daima olur. keyfim iyiyse ne yediğimin ya da yemediğimin önemi yok.


  • manuel mandalina  (07.11.16 23:24:45) 
o zaman benim dediğim doğrulanıyor. üzülsem de, yanlış bir şey yazmamışım demek ki.


  • mermize  (07.11.16 23:58:10) 
Yemek sadece basit bir karın doyurma işlemi değil, büyük çoğunluk için bir zevk, tatmin ve mutluluk aracı. Tam da bu sebeple böylesine ilgi çekici. İştahını kesmediğini söylediğin şeyler hep olumsuz. Oysa sevmek olağanüstü olumlu bir şey. İşler yolunda gitmediğinde yemekten elde edeceğin küçük mutluluklara ihtiyaç duyman da, sevmek gibi büyük bir mutluluğa sahipken yemek gibi küçük mutluluklara ilginin zayıflaması da gayet normal.


  • harvey  (08.11.16 00:20:19) 
Herif az yiyorsa ondan çok öğütüyor olmak kadınlık gururuna dokunuyordur.


  • arnold schwarzeneger  (08.11.16 10:30:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.