[]

bu adamı nereye şikayet ederiz?

adam geldi eve kombiyi yapmaya kombinin kapağını açtı vidalarını söktü sonra bunu bunu yapacaksınız 400 lira vereceksiniz dedi (gösterdiği şey internette 20 lira) sonra kombinin vidasını takmadan kapağını kapatmadan gitti bide 40 lira servis ücreti aldı. nasıl zarar verebiliriz bu adamlara?




 
Kombin calisiyordu da adam acti diye mi calismiyor? Yoksa zaten calismiyor muydu? Yani adam ariza ne diye bakmak icin standard servis ucreti aliyordur, sen yapacagi tamirin ucretini begenmediysen yapabilecegi bir sey yok. Kombin zaten calismiyorsa gelecek bir sonraki usta yine ayni seyleri acacagindan kapamamasinda bir problem olmayabilir. Ha kombin calisiyorduysa ama calismaz halde biraktiysa parasini vermeseydiniz iyi olurdu. Servise telefon acip benim kombiyi acip birakip gitmissiniz amk ne bu boyle falan diye taciz edebilirsiniz belki?


  • robokot  (07.11.16 14:20:15 ~ 14:21:09) 
kapağı, vidayı taktırmadan neden ödeme yaptınız ki ben onu anlamadım? veya detaylı sorsaydınız.

çalıştığı servisi arayıp şikayet edebilirsiniz fakat bir şey çıkacağını sanmam.
  • dedimmidemedimmi  (07.11.16 14:24:44) 
bu adamlar zaten bu şekilde para kazanıyor. yetkili servis bile değildir muhtemelen. daha geçen gün kombi ustası anlattı. 1000 liralarını almışlar bir de içindeki parçayı bozuk olanla değiştirmişler.

telefonla yapıyorlar daha çok bakım zamanı geldi. gelelim bakalım diye. ama orjinal servisle alakası yok.
  • sutlu nescafe  (07.11.16 14:25:58 ~ 14:27:32) 
kombi çalışıyordu abi sadece sıcak su ayarı bozuluyordu. bak basit bir vana adam resmen kombi bunsuz olmaz kesinlikle asla bilmemne bilmemne adam sanki kombiden daha önemli bir parça anlatıyor yani. küçücük bi vanayı anlatıyor.

yani adamın tavrını yanımda olsanız anlardınız sadece. adam gerçekten dolandırıcının biriydi yani. önce 170 dedi parçaya sonra 170e vana mı olur dedik sonra 150 olur dedi aynı şey internette 20 lira

bide çalışan kombinin vidalarını açık bırakıp gitti yahu.
  • freetakilir  (07.11.16 14:29:22) 
bunlarin hepsi ayni, gecen sene cagirdim sorun vardi, hallettik abi dedi 50 tl istedi (yetkili servis bu arada) adam gitti; bir baktik calismiyor, hemen aradık yarin tekrar gelelim dedi... gelen adam abi biz bunu halledemeyiz dedi, 50 tl servis ucreti dedi, kibarca alamayacagini soyledim ve vermedim! fiş/fatura istedim ilk gelenden de hala bırakacaklar sozum ona!

kombicilerin cogu ne yazik ki is yapmaz elemanlar...

not: bir baska ani da benden arkadasin eski kombiye geliyor eleman, abi bu kombi cok ozel yeni kombiler boyle degil filan, guzel bir bakim yapayim buna yillarca kullan diyor ve 2-3 sene once 600-700 tl sini aliyorlar!
  • kamyonsans  (07.11.16 14:34:22) 
Adam kombini kapatmadan neden parasini verip yolladin ki?


  • robokot  (07.11.16 14:35:27) 
abi adam parayı istedi olmaz dedik zorladı sonra dua et 50 dememişler telefonda falan dedi kfkdk sonra 40 verdik. işte parayı verince adam kapağını bile kapatmadan gitti.


  • freetakilir  (07.11.16 14:42:55) 
yav işte sorun burada. " işte parayı verince adam kapağını bile kapatmadan gitti.
"

sizin yapacağınız şey, "abi kapağı kapat da öyle hesaplaşalım" demek idi. onu yapmamışsınız.
  • dedimmidemedimmi  (07.11.16 14:44:43) 
başka yerini bozmuş olmasın da 40 lirayla kurtulmuş ol.
hangi markaydı kombi? merak ettim.

  • sutlu nescafe  (07.11.16 14:59:45) 
Şikayet edecek bir merci yok. Numarasını ve ismini internete editlemekten başka. Yetkili servis pahalı falan değil bunlar şehir efsanesi yetkili servis fatura kesiyor ve parçaya garanti veriyor. Geçen sene yetkili servis 50 lira aldı bir kaç ayar yaptı bozuk değil bu hava bastı tanka gitti başkası gelse hayatta 50 liraya yapmaz giderken fiş kesti yapılan işlemi yazdı imzaladi.


  • Fritz-X  (07.11.16 16:59:37) 
Bana da soyle bisey oldu cok basit bi pervane gibi bisey patlamis icinde su akitiyodu. Adam geldi parcayi degistirdi 100lirayi aldi gitti. Yetkili servisti parca kodunun da yazdigi faturayi verdi tabi. Parca kodundan bi baktim 16tl idi. Kendim de degisitirirdim ama iste arizanin o oldugunu o parcanin lazim oldugunu bilemedigim icin yapacak bir sey yok.

Kapagi kapatma mevzusuysa parayi verdikten sonra bile abi sunu topla demen lazimdi yinede.
  • c1b2k3  (07.11.16 22:41:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.