[]

beşiktaştan pendike 2 kez gidiş ve dönüş benzin parası ne tutar?

beşiktaştan pendike 2 kez gidiş ve dönüş benzin parası ne tutar?

bir arkadaştan bir iş yapması ricasıyla beşiktaştan pendike gelmesini rica edeceğiz sonra pendikten beşiktaşa dönecek 3 gün sonra tekrar beşiktaştan pendike gelip pendikten beşiktaşa dönecek.

arkadaşın arabası normal bir binek araba dizel değil benzinli ve kendisine benzin parasını takdim edeceğiz masrafı ne olur kendisine kaç para takdim etmemiz lazım?

 
Bjk pendik 47km imis. 50den hesapliyorum 200km eder. 30kr yaksa km basi eder 60lira. Kopru ucreti 5+5 70etti. 100 veririm sadece yol parasi ise.


  • sen nasıl bir insansın  (07.11.16 03:35:15) 
trafiğe de bağlı. saat kaç gibi gidip gelecek?


  • sta  (07.11.16 05:15:13) 
150 lira ver. sırf 100 benzin parası tutar zaten.


  • t joe  (07.11.16 10:04:55) 
Araç 100 kilometrede 8 litre benzin yaksa 80 tl eder. köprü ücreti de ekle. Yoğun trafikte 100 kmde 10 litre yaksa 100 tl eder. trafiğe bağlı ne kadar yakar bilemiyorum.


  • harzem  (07.11.16 10:38:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.