[]

tv mi monitör mü almalı?

artık tv kutuları hdmi girişlere sahip olduğu için monitörler de tv olarak kullanılabilyor gibi bir mantık yürütebiliriz sanırım.

buna ek olarak, bilgisayardır apple tvdir bağlayıp izleyeyim desem ve hatta masaüstünü yansıtarak monitör olarak kullanayım desem tv ve monitörün birbirine üstün tarafları var mıdır? hangisini almak daha mantıklı bu tip çoklu kullanım çerçevesinde?

sanırım oyun vs olmadığı sürece monitörleri tvlerden ayrıştıran pek fazla birşey kalmadı fiyatları dışında...

 
Az önce 32 inch monitör aldım ama benimki fakirlikten. Param olsa tv de alabilirdim. Dediğiniz gibi monitör ve tvlerin pek bir farkı yok. Tvnin dahili uydu alıcısı hızlı ise bir sorun yok almanızda. Ucuz modellerde kanser ediyormuş sanırım. Smart bir monitör almayı düşünmüştüm. Kablosuz olarak video aktarım varmış sanırım. Telefondan diziyi açar ekrandan izlerdim.


  • glamdr1ng  (07.11.16 02:52:34) 
TV - monitörün tek farkı TV'lerde anten girişi olması ve karasal yayını desteklemesi. Ancak artık o kadar az ki bu şekilde kullanan, bazı TV'ler direkt monitör olarak satılıyor. Arkadaşım geçen aldı LG'den. Canavar gibi bir alet. Ben de alacağım.


  • himmet dayi  (07.11.16 10:10:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.