[]

Ekşisözlük'te greencard için taktik veren çomarlar

Greencard başlığında birden çok e-mail adresiyle başvuru yaparak yaptığı çakallığın ballandıra ballandıra tavsiyesini veren yazarlar var. Böyle insanlar neden yurt dışına gitmeye çalışır ki? Bu ülke tam da sizin gibi çakal çukal geçinen şark kurnazı çomarlar için yaşanacak bir yer zaten. Bizim gibi efendi, kurallara uyan, sıra beklemeyi bilen vs. insanların aptal/enayi görüldüğü bir yer. Biz tam da senin gibiler yüzünden bu ülkeden gitmeye çalışıyoruz. Sen niye bu ülkeden gitmeye çalışıyorsun sığır, hayırdır?




 
Bence onlar milletin basvurularini gecersiz hale getirip kendi sanslarini arttirmaya calisanlar. Yoksa diyelim 2+ basvuru yaptin ve birine piyango vurdu. Sistemde aninda ayni bilgileri iceren diger basvurular gozukecek hepsi elenecektir usulsuzlukten zaten. Millete boyle yapin deyip, eletip, kendi sansini arttirmaya calisan kisiler olarak goruyorum onlari.


  • robokot  (07.11.16 00:23:01) 
@robokot o da yine ayrı bir çomarlık bence. milletin ayağını kaydırarak kendi şansını arttırma(!) tam türk cehennemi fıkrasındaki türk mantığı gerçekten.


  • amanda hugnkiss  (07.11.16 00:25:45) 
aynen robokotun dediği gibi.

troller bence, amaç gitmek yardım etmek filan değil. trollemek. hatta başarılı bir trollük.
  • kurnaz  (07.11.16 00:26:06) 
Greencard konusunda doğru bilgiye erişmek istiyorsanız. Amerika da immigration konusunda Türk asıllı uzman Avukatlar var. direkt kendilerini arayın. size mutlaka yardımcı olacaklardır.

www.usailan.com
  • voyage  (07.11.16 00:55:56) 
yine insanları aşağılayan, kendini türk toplumundan ve insanından üstün gören bir süper zeka... insanların green card çekilişini kazanmak için aklınca hile yapması acınası ve iğrenç bir durum ama senin bunu ifade ediş tarzın da aynı derecede komik ve acınası. sen yurtdışını nasıl bir şey olarak kurdun kafanda bilmiyorum ama bu tarz insanlar orada da var ya. kendini bu ülkenin insanından daha zeki ve önemli görerek bir arpa boyu yol alamazsın, anca işte çekilişle falan 20 bin doları bayılıp oranın varoşlarında yaşar, "abü insanlık burda yea" diye aciz egonu tatmin edersin.

3-5 düşük zekalı çakalitonun kendince saçmalamasını türk milletine, bu ülkeye, kendi efendiliğine nasıl bağladın ya? bak daha iyi koşullarda, daha düzgün insanlarla yaşama isteğini anlarım ki bunu herkes ister zaten ama bu tutum iğrenç gerçekten. eline sağlık o çomarların, dinsizin hakkından imansız gelir. alt tarafı çekilişle önüne kemik atılan bir göçmen olacaksın, ne bu tavırlar? bari green card çıktıktan sonra bu kadar tepeden bak türk insanına.
  • der meister  (07.11.16 01:02:11) 
aralarında sitelerin reklamını yapanlar da var.


  • dedimmidemedimmi  (07.11.16 10:43:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.