[]

alkollü tonik olsa ne olur ki?

cildimi temiz tutayım bir de devasa gözeneklere belki çare olur diye yıkama jeli ve tonik aldım ancak toniğim alkol içeriyor..alkollü tonik cilde zararlı mıdır?alkolsüzü de sıkılaştırmaz denmiş..bilemedim napsam?cildim yağlı ama sorunsuz gözenekler harici..




 
ben de kullanıyorum "düşük alkollü".. bi zararıyla karşılaşmadım.. cildi temizlemek için tonik idealdir ama gözenek sıkılaştırmak için yeterli değil bence..
ben son dönem doğal yöntemlere daha çok ilgi duymaya başladım..
www.dogadangelenguzellik.com falan gibi..
ek bilgidir.. zarar gelmez.. denenmiştir, etkilidir..
  • chatrefhill  (16.12.09 17:11:42) 
cildiniz hassassa böyle hemen kızarıyorsa ve/veya kuruysa alkol iyi gelmeyecektir. cilt yağlıysa sorun yok.


  • quasiromantic  (16.12.09 18:15:26) 
Tonik zaten sıkılaştırmak için değil ki, temizlemek için? Düzgün temizlemesi için de alkol gerekiyor. Domuz gribi bile dayanamıyor alkole, bir de o taraftan bakın.

Şaka bir yana, eğer alerjiniz yoksa ve çok kuru ciltli değilseniz alkolden zarar gelmez.Bir de devasa gözenekleriniz için peeling öneririm.
  • endless dream  (16.12.09 20:18:48) 
alkollü tonikler cildinizdeki her şeyi alıp götürür. cildin koruyucu ve besleyici bariyerini söker her sürüşünüzde, cildin kendini nemlendirme yeteneğini yok eder ve cildinizi kısır döngüye sokar. alkollü temizleyici kullandığınız sürece cildinize ekstra özen göstermek zorunda kalırsınız.


  • cereal killer  (17.12.09 02:52:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.