[]

ucuza sinema bileti için kampanya falan var mı bu aralar?

4 arkadaş sinemaya gidelim dedik ama buralarda avm'lerdeki cinemaximumlar dışında film izlenecek yer bilmiyorum. onda da biletler 21 tl olmuş. donanımhaberde, duyuruda falan 7-8 liraya bilet satanlar oluyordu bir aralar, kalmadı mı acaba o tarz kampanya vs ya da ucuza halletmenin başka bir yolu? zincir olmayan küçük sinemalar yok mu artık? cinemaximum olmak zorunda değil elbette, olmasa daha bile iyi olur hatta.

sinemanın yanında yemek yiyip filmde de birer mısır vs. alalım falan desek cüzdanı bırakıp çıkmak gerekecek. pendik tarafında olduğumuzdan maltepe, kartal, pendik hattında kalsak iyi olur.

teşekkürler

 
cinemaximum için fırsat sitelerinden indirim kodu alabilirsin.
ben fırsat.me'den 22.5tl'lik bilet için kuponu 12.5t'ye aldım ve film izledim, daha dün.

  • manuel mandalina  (06.11.16 14:23:30) 
gençturkcell varsa pztsi perşembe cinemaximumda bir bilet alana bir bilet bedava oluyor.


  • archery  (06.11.16 14:24:39) 
www.sinemia.com

bu nasıl bir olay daha girmedim ama 1 aylık sınırsız sinema bileti (2D-3D-IMAX-4DX-VIP) dahil 90 tl diyor. birçok yerde geçerli ve bazı mekanlarda indirim fırsatı var. kolpa falan değilse çok mantıklı.
  • 1213  (06.11.16 14:29:08) 
gençturkcell kampanyası yıllardır klasik oldu ama bugün gideceğiz işte gidebilirsek. bir de onda sistem değişmiş, gişeden numarayı girince şifre gelir olmuş. geçen kız arkadaşımla gittiğimizde duyurudan biri yardımcı olmuştu sağolsun, biletçi kıza bizim şifre biraz geç gelecek dedim başkasından geleceğini anlasın diye gülümseyerek. şifre sms'inin hat sahibine ulaşıp onun da bana iletmesi sürse sürse maksimum 20-30 sn sürer, o kadar sürede bile 3-4 kere şifre gelmedi mi diye sordu gözlerini kaydıra kaydıra. bir daha o tarz bir çalışanla karşılaşıp sinir bozmak istemem açıkçası.

sinemia da sinemaya sık sık gidenler için mantıklı gibi görünüyor ama biz öyle değiliz pek. ben sinemaya en son gideli 1 sene oldu neredeyse. bana tek atımlık kurşun lazım.
  • nrmnm  (06.11.16 14:47:28 ~ 14:50:15) 
Forum.donanimhaber.com cek bolumune bak. Orda sinema kodu satan kisiler var. Ben hep 12 liraya gidiyorum kanyona filan. Aninda kodu gonderiyor, hic sikinti yasamadim.


  • solenkol  (06.11.16 15:07:25) 
Firsat me'de heo cinemaximum firsatlari var. Ben hep ordan alip gidiyorum.


  • brad pitt  (06.11.16 15:11:58) 
donanımhaber'de satıyolar. istiosan benim sürekli aldığım arkadaşın numarasını yaziyim. 2d filmler 11 tl, 3d/imax 12,5 tl'ydi en son. tabi bu kodları satın alınca internetten koltuk seçemiosun. gişeye gidip seçebiliosun koltuğunu. tek dezavantajı o. hafta sonu filan tam ortalar önceden alınmış oluyo.


  • spirit crusher  (06.11.16 17:41:32) 
Migrostan alışveriş yaptığınızda iki kişilik sinema bileti oldukça uygun fiyatlı olarak satılıyordu sanırım hala devam ediyor. Migrostan bileti alıp Cinemaximumda istediğiniz film ve seansta kullanabiliyorsunuz.


  • dahayeniymis  (06.11.16 19:54:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.