[]

hdp'li vekillerin tutuklanma sebebi nedir?

gündemden çok uzak kaldım.




 
Türkiye Cumhuriyeti'ni alenen aşağılamak, suç işlemek amacıyla terör örgütü kurmak gibi şeyler. Çoğu için benzer.


  • dissendium  (05.11.16 23:42:43) 
Gecen Birgun'de okudum, dogru mudur bilmem. Daha kucuk bir partinin baskanini 330 milletvekiline ulasmak icin memnun etmeye calisiyorlarmis. Iste bizim kisiyi baskan yapalim bakin nasil da hepsini hapse atti falan...


  • Traveller  (05.11.16 23:47:41) 
terörist cenazelerine katılmak, tabutla silah taşımak gibi bir sürü adice şey


  • delicevat  (05.11.16 23:48:29) 
vatana ihanet, terör örgütü kurmak ve desteklemek.


  • lonelyman  (05.11.16 23:48:37) 
yakında gerçekleşecek başkanlık seçiminde muhalif kanallardan birini susturmak. hdp kurulduğu günden beri değişmedi, kürtlerin ondan önceki partisi de farklı değildi. ve yaptıkları neyse her şey zaten devlet tarafından biliniyordu. yani işledikleri suçlar yüzünden tutuklanacaklardıysa da şu an yapılan tamamen tek adam için yapılıyor. bir entry vardı. akp'nin olayı din, islam, şeriat falan değil. bunlar çıkarları hangi yöne çark ediyorsa o tarafa meyilli bir topluluk. mhp olur chp olur hdp olur. her dönem farklı birine çatar, farklı biriyle dost olur. haziran ve kasım seçimlerinde en muhalif kesim de hdp olduğundan paylarını aldılar tek adamın güce giden yolunda engel oldukları için.

not: hdp'yi savunmuyor, hiç suç işlemediğini söylemiyorum ama kalaşnikofa şarjör olmadığımın da bilinmesini isterim...
  • kisa bisey olsun istemistim  (06.11.16 00:45:18) 
esasen hdp'liler bugune kadar akp ile danisikli bir dovusteydiler, adina cozum sureci dediler. chp oylarini her yerde bolduler, "chp'yi paramparca edecegiz" aciklamalari yaptilar. simdi de tabi akp klasik 180 derece donusunu yapiyor. bunlar da dogal olarak yillarin feto'su gibi bir anda ortada kaliyor. olay budur.

malesef tutulacak bir taraflari da yoktur. chp hala paramparca olmamis ama gordugunuz gibi hdp sallantida. hdp'nin ve pkk'nin niyetleri ve eylemleri dolayisiyla hak ettikleri bellidir. akp'nin bunu bir kaldirac olarak kullanmasi diger muhaliflerin sucu degildir. fakat bu surecte chp konumunu siyasete uygun belirleyip bu kaldiractan siyasi olarak kendi de yararlanmazsa o zaman chp, aptalligina yansin.
  • idexo  (06.11.16 10:00:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.