[]

Akıllı saat almaya değer mi?

Dostlar saat almayı düşünüyorum ve bunun için ayırdığım bütçe 1000tl.Saat araştırmasina girmişken akıllı saatlere de bakıyorum fakat bunun bana getirecegi faydalar konusunda tam olarak ikna olmuş değilim. Bana şu nedenlerle mutlaka almalisin ya da almana gerek yok derseniz memnun olurum. Teşekkürler.




 
Ben bitane saat bileklik aldım. Adı iwown i6 pro. Saatime bakmadan msj bildirim takip etmek ve bana yaptığı kalk yürü uyarısı beni mest ediyor. Ayrıca adımlarımı sayıp kalp ritmimi de ölçüyor. Donanımhaberde uzun inceledim bakarsın.


  • iddaaci  (05.11.16 23:38:17) 
Henüz emekleme dönemindeler, yolun çok başındalar. Tatmin etmemesi cok normal. İhtiyaca göre değişir ama ben kendi ihtiyaclarıma baktım ve bir Miband de bu isi yapar dedim, saatten vazgeçtim.


  • tosiba  (05.11.16 23:41:16) 
ben bisiklet suruyorum bunun dısında yuzmeye de gıdıyorum. verilerimi saatten takip etmek hosuma gidiyor. gelişimime faydası oldugunu dusunuyorum. bunun dısında hadi bi dolas nefes al olayı da ofis calısanları ıcın mest edıcı bır olay bence. kullandıgım saat garmin fenix 3..
eger ıhtıyacın varsa al diyebilirim kısacası:)

  • hede hodo  (05.11.16 23:58:51) 
bende heveslendim bu aletlere bir ara.

şimdi en başta, klasik saati hiç sevmeyen biriyim. alırsam ancak şöyle bişeyler alırım, bunlarda yarın bugün zombi saldırısı filan olursa yayan kalmıyım diye yani.

www.amazon.de

www.amazon.de

bunlar dışında güzel smartwatchler var ama bildirim manyağı olursun, ne gerek var. çok spor yapıyorsan ama gerekli olabiliyor.

motorolanınki baya bi iyi bence
www.amazon.de

pebble lar 7 gün piliyle güzel
www.amazon.de

bunlar dışında samsunglar filanda iyi. ama dediğim gibi 1-2 günde bir şarj etmen gerek ve bildirim olur için dışın. anca dışarıda spor yapıyorsan güzel olur.
  • kurnaz  (06.11.16 00:07:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.