[]

Aykırı Kartlar : Yeni Android oyunum

Merhabalar herkese,

Bir arkadaşımla beraber Aykırı Kartlar isminde multiplayer bir Android oyunu yaptık. Cards Against Humanity oyununu duyan varsa, onun Türkçe ve çok oyunculu mobil versiyonu gibi. Denemek isteyen olursa çok mutlu olurum: (git: play.google.com )

Deneyen olursa bana görüşlerini iletebilir mi?

 
Copyright Infringement konulunu şikayetimi hem play store'a hem de CAH'e yaptım. Umarım çalıntı işlerle bir kuruş kazanamazsınız. Ayıp denen bişey var.

Şaka len şaka Andorid 2.3 var bende. Uyumlu yapmamışsınız çılgınlar.
  • herp  (05.11.16 21:44:43 ~ 21:46:47) 
Yettim.

Bu tüden daha önce hiç oyun oynamamamış biri olarak ilk defa bu oyunu oynadım. gülmekten altıma sıçtım.

Öneri/Eleştiri kutusu:

1) Her yeni rounda geçerken kafa sikmeyecek ama uyarıcı nitelikte kısacık bi ses çıkabilir. mööö gibi, gaak gibi. ne biliyim lan. ama ses olaydı iyiydi bence.

2) El sonunda hangi cevabın en çok oyu aldığını görmeyi çok istedim. millet neye gülüyo merak ettim. bence benim cevaplarım aşırı komikti ama en az oyun ben aldım :(

3) aşağıdaki suratlardan hangisi bendim ve benim puanım kaçtı bunu takip edemedim. tıkladım filan ama sadece emoji yolla filan dedi.

4) Totalde kaç el oynanacağını bilmediğim için 5 el sonra çıkıyodum neyse dedim bakalım nereye kadar gidicek. bileydim 10 el olduğunu daha iyi olurdu.
  • sansli pipi  (05.11.16 22:03:42) 
şanslı pipiye katılıyorum. kaç el kaldığı kesinlikle görülmeli.

bir de kart değiştirme tuşu çok yakın. süper bir kartı oynayacakken kartı değiştirdim, hem çöp kart geldi hem param gitti. yeni oyuna da giremiyorum. bu yüzden.

anonim bağlandıktan sonra profili twitter veya facebooka bağlama seçimi olması lazım. sonsuza kadar anonim mi oynamak zorundayım şimdi?
  • mattiadestro  (05.11.16 22:22:37) 
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. UI ve UX ile ilgili tüm yorumlarınzda haklısınız, şu an beta sürümündeyiz sayılır, bu sebeple bu tip geribildirimlere göre oyunu iyileştireceğiz. Anonim olarak bağlandıktan sonra tekrar FB veya TWT ile bağlanabilmek için oyunu silip tekrar yüklemek gerekiyor ne yazık ki. Bunu da düzeltiriz gibime geliyor. Ses ile ilgili, oyunda ses var aslında. Belki telefonun media sesi kapalıdır (sesli güncelleştirmeyi bugün koyduk, belki Google Play'de güncel olmayan bir versiyona denk gelmişsindir).

Tekrar teşekkürler!
  • aynen haberlesiriz ya  (05.11.16 22:48:00 ~ 22:53:31) 
nasil oynandigini anlamadim desem :(


  • enaz3kedi  (05.11.16 23:06:05) 
www.youtube.com burada nasıl oynanır video'su var :)


  • aynen haberlesiriz ya  (05.11.16 23:12:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.