[]

4.5g vs Wireless?

Çok saçma bir durum var, tam tersi olması gerek normalde. Telefondan normal hattımla internete girdiğimde her şey hızlı ve normal. Fakat evdeki wirelessa (superonline) bağlandığım anda twitter, instagram açılmıyor. Bilgisayardan internete girdiğimde de TOR'a bağlanmıyor misal. Farklı bir dns falan mı kullanmam lazım ne yapmalıyım?




 
Şimdi bağımsız olarak telefonla 4g den 104 mbit hız testi yaptım superonline ile 27...

Bu gayet normal bir şey.
  • bir ileti paylastim  (05.11.16 17:39:23) 
Hızdan bahsetmiyorum, hiç girilmiyor.


  • awareim  (05.11.16 17:41:46) 
Hızdan da bahsetmişiniz de neyse.

Dns değiştirmek denenir ama çözüm olmayacaktır muhtemelen.

Opera browser ve vpn deneyebilirsin.

Ama twitter'a vs ben de giremiyorum superonline ile. Türkiye giremiyor. Düzelir gibi oluyor yine gidiyor.

Hepsinden de bağımsız belki bir modemin fişi çekip geri takmak işe yarar. Olaylar olmasa önce bunu dene derdim.
  • bir ileti paylastim  (05.11.16 17:46:58) 
Sağol cevap için. Telekomdan her yere girebilmek, fakat superonline'dan girememek gerçekten aşırı abukmuş :)


  • awareim  (05.11.16 17:49:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.