[]

Duyuru sozluge gore daha gercek degil mi

Ben mesela sozluge normalde girmiyorum da okumuyorum da. Bozuldu yea falan demicem ilgilenmiyorum yani cazip gelmiyor. Ama duyurudaki hemen hemen her soru reel. Gercek yani. Fenerle besiktas yenildiginde falan hahahahahah yazmaya giriyorum sozluge. Ama burada gercekten soruyorum, cevapliyorum.




 
konsept farklı. haliyle. e bir de sözlük mü kaldı artık..

Buranın saçmaladığı zamanlar da var ama sonuçta insanlar gerçekten yardım istemecek için de soruyor.
Başkasına soramayacağı şeyleri sorabiliyor.
Hemen ulaşamayacağı kişilere ulaşabiliyor.

Faydalı yani her şeye rağmen.
  • qazaqwsx  (05.11.16 12:09:58 ~ 12:14:56) 
benim için yıllardır sözlük out duyuru in.


  • elorelia  (05.11.16 12:11:16) 
sozluk new york
duyuru berlin

  • rentts  (05.11.16 12:20:19) 
zamanında eksibition varken daha da güzeldi de neyse işte
sözlük bok gibi evet

  • sameidiot  (05.11.16 12:20:56) 
Format farklı.

Sözlüğün lafım yok, hali ortada.

Duyuru aynı yolda ilerliyor. Millet soru soruyor, bilgi sıfır soranda, birebir yaşamışsın yazınca adamın hoşuna gitmiyor bu. "öyle değildir o yeaa" diyor yetmiyor küfrediyor, başkası adamın hoşuna giden ama gerçeklikle bağı olmayan gazı veriyor o haklı oluyor. Böyle olunca buranın asıl müdavimleri sıkıldılar. Ben artık buna benzer tiplere cevap vermiyorum. Çoğuda böyle.
  • kurnaz  (05.11.16 12:35:59 ~ 12:37:19) 
Çok çok büyük fark yok ama buranın yoğunluğu daha az olduğu için sözlükteki gibi göze çarpmıyor sadece. Ufak farklılıkları da format değişikliğine, kullanıcı/moderasyon oranına bağlıyorum.

Kuralları belli olduğu halde gidip hahahahahah diye bir entry giriyorsanız sözlüğün daha az tercih edilebilir bir platforma dönüşmesinde sizin de payınız vardır.
  • pike  (05.11.16 12:42:26) 
Sözlük de gerçek ama sol menüye hiç bakmazsan. Bana göre debe, bugün gibi seçenekler kaldırılırsa, yeni bir moderasyon kurulursa ve kurallar baştan sona madde madde belirlenirse sözlük hala kurtarılabilir.


  • dissendium  (05.11.16 12:45:33) 
elorelia +1
Sözlüğe dünkü gibi ciddi bir mevzu olmadıkça bakmıyorum bile neredeyse.

Burası daha interaktif, o yüzden daha gerçek gibi. Bir soru sorulduğunda birebir iletişim kuruyorsun insanlarla, ekşiye bir entiri yazmaktan daha farklı bir durum bu.
  • buff  (05.11.16 12:53:22) 
sozluk her anlamda les bir ortam. ulke icinde ani gelisen olaylarda bilgi almak icin iyi, 100 entry icinden 10 tane falan ise yarar sey cikabiliyor. onun disinda buyuk olcude cop. cocukken ben hatirliyorum, mesela bir sehre gitme hayali kurup sozlukten o sehrin basligina bakardim. oyle guzel seyler yazilmis olurdu ki... hem gulerdim, hem ogrenirdim. simdi ayni basliga gir, "yakinda yerlesecegim sehir. bilenler yesillendirsin" diyen aptallarla doludur.

duyuru daha iyiydi ama o da sapitmaya basladi. bunda, bu duyuruda da gorebilecegin duyuruyu sozluge tercih etme durumu etkili diye dusunuyorum. yakinda burasi da sozluge doner. milletin begenmedigi, her seyi siliyor diye elestirdigi moderasyonu ben de elestiriyorum. bence sildiklerinin iki kati kadarini daha silmeleri lazim.
  • der meister  (05.11.16 13:59:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.