[]

ücretini verdiğimiz bağlantı ücretinin hızının düşürülmesi

bizim paramızla rezil olmamız değil midir allaasen? nedir bu rezil durum arkadaş. internetimizi neden yavaşlatıyorsunuz?
ders çalışacağım izlemem gereken bir sürü video var boş boş youtube sayfasına bakıyorum. parasını veriyoruz internet alıyoruz firmanın bağlantı sorunları yetmezmiş gibi bir de devlet sınır getiriyor hızımıza. yok mu firmaya karşı kullanabileceğimiz bir koz bizim? sözleşmemizde devlet istediği takdirde kullanıcının internet hızına yavaşlama getirebiliriz ve kullanıcı sesini çıkaramaz ibaresi var mı? itiraz etsem elimde somut bir kanıt olur mu? sadece bugün değil muhtemelen önümüzdeki 1 yıl(belki daha fazla) aralıklarla böyle devam edecek çünkü.



 
Tüketici Hakem Heyetine başvurulursa tahminim haklı bulunursunuz sadece faturanızda yavaşlatılan günlerin iadesini falan sağlatabilirsiniz en fazla. Diğer taraftan geçenlerde bir avukattan çok güzel bir söz duydum: "Ben RTE'nin imza attığı bir kararı bozacak bir hakim hayal edemiyorum, tanımıyorum" Yani hukuki olarak şirketler yasaları gösterecekler.


  • atom karincanin torunu  (05.11.16 00:43:11) 
Ahaha, naifligine gercekten hayran kaldim, dalga gecmiyorum. Bugun okulda, olanlari anlatiyordum. Rus arkadaslardan biri "nasil internet kisitlanir? Devletin saglayicisini kullanmayin, yok mu ozel sirket? Onlarla kontrat yaparsaniz kontrata uymak zorundalar sonucta." dedi. "Bizde Tayyip var anam, yok oyle bir sey" dedim.

Bak bunu diyen Rus ve Rus komunistlerden hic hoslanmiyor ha. Bundan sonra yok Sovyetler soyleydi, yok Kuzey Kore boyleydi diyenin agzina banyo terligiyle vuracagim.

el-cevap: Tabii ki hicbir sonuc alamazsin.
  • evrim halkasi  (05.11.16 00:55:21) 
@evrim halkasi hocam açıkçası ben size allaasen, bu ne rezil durum arkadaş, internetimizi neden yavaşlatıyorsunuz yazarken arka planda, özellikle cümle sonralarında küfürler uçuşuyor. modlar siliyor diye buraya elimden geldiğince sakin yazmaya çalışıyorum. :D


  • golgi aygıtı  (05.11.16 01:03:23) 
Dun gece olanlari gorup elim gogsumde uyandim sabah. Hadi gencler VPN'di bilmem neydi uyduruyor br seyler. 3000 km oteden babama nasil ulasirim diye kara kara dusundum. Hayir, acil bir durumda tabii ki telefonla aranir da yahu ben babami gunluk nasil arayacagim? Mecburen aradim, 55 yasindaki adama VPN yukle diye anlatmaya calistim. O da kardesimi aramis da bir sekilde halledip konusabildik. E simdi onu da engelleyeceklermis, nasil becereceklerse?

Of cok dertliyim. 55 yasinda adama VPN kurdurtan bu sistem acilen yikilsin.

Umarim modlar silmez, cok dertliyim, yapmayin olur mu :(
  • evrim halkasi  (05.11.16 01:17:47) 
ben de surekli bunu dusunuyorum ya nasil bir haksizlik? parasini veriyoruz az buz da degil, gayet pahali internet. adamlar satin aldigim servisi kullandirmiyor kardesim ise bak sen ya. bunun mantiga ve akila sigan herhangi bir aciklamasi olamaz, yok yani. oynuyorlar bizimle. en kisa zamanda basip gidebilmek umidiyle.


  • black heist  (05.11.16 09:38:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.