[]

Bir şey söyleyin lütfen sigara içmeme ramak kaldı.

Elektronik sigara içiyorum ama bu lanet sigara öyle bir esir alıyor ki insanı hala canım istiyor... Su iç haricinde motive edecek biri olur mu? Çok teşekkürler.




 
Su ana kadar icmedigin gunleri/saatleri dusun.

Bunu tekrar sifirlamak istiyor musun?
  • kuehles blondes  (04.11.16 20:55:37) 
al eline çakmağı yak ucundan hafifçe çek doldur ciğerlerini.


  • goodz  (04.11.16 20:56:54) 
bi kere bence sigarayı birakmak/ bırakmaya çalışmak gurur duyulacak bişey. bir bağımlılığından kurtuluyorsun. henüz vücudun nikotiiiiiiiiinnn diye çemkirdiği için kendini kötü hissediyorsundur tabiki ama uzun sürmeyecek ki. hem bence sigarayı bırakabilmiş insanlar çok havalı.
7 dakika şeysi vardı, belki onu deneyebilirsin. canın sigara istesiğinde 7 dakika bekliycem geçmezse o zmn içicem diyosun. ya unutuyosun ya da canın istemiyo artık. allen carrın videolarında falan mantıklı şeyler söyleniyor. duymadıysan eğer ona bak. kuruyemiş, sakız, örgü dene.
hadi sen yaparsın! sen aslansın!
  • cosmicgadin  (04.11.16 21:00:47) 
Sigarayi boşver leş gibi kokuyor.inan ictiksen sonra keşke icmeseydim iğrenç kokuyor diyeceksin elektronik sigaranın kokmayan dumanindan sonra.


  • curukturpkokusu  (04.11.16 21:06:45) 
kullanilmis küllük varsa evde onu kokla.


  • icim urperiyor  (04.11.16 21:09:40) 
sigarayı bırakma evresinin sol halkasının da sol halkasındasın. helal olsun hocam, az dayan.
mutfağa git bir kaç tane karanfili ağzına at. azıcık nemlensin, arada hafifçe ısır o acılığın tadını çıkar. mis gibi de kokuyor.
tuzsuz leblebi,badem,ceviz,incir,kayısı,fındık göm çayla/kahveyle beraber. hatta küçük kaseye bal koyup bandırabilirsin.
mandalina,limon,portakal ve greyfurt ye, mis gibi.
bol şans!
  • MtKrt  (04.11.16 21:10:25) 
1 tane bile içsen pişman olacaksın. içmemeye devam edersen canının istemediği zamanlar gelecek.


  • sanguine mcqaer  (04.11.16 21:45:08) 
Şu an sağlıklı olduğun için içmek kolay geliyor ama zaman içinde küçük ya da büyük bedeller ödemeye başladığında biraz geç olmuş olacak.


  • mikro patlama  (04.11.16 22:34:28) 
içmiyorken kafana göresin olum içip napcan . salla boşver. 2 hafta içmesen parasıyla şunu yaparım de dayanmaya devam.


  • Caaannn  (04.11.16 23:43:41) 
Çok teşekkürler dayandım içmedim, elektroniğe abanmaya devam:)


  • medusa  (05.11.16 01:10:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.