[]

Sofar, songs from a room oluşumu

Merhaba,

bu oluşumdan yeni haberim oldu. aslında daha önce şu videoyu görmüştüm de o zaman dikkat etmemişim.
www.youtube.com

birkaç ayda 250 bin izlenmeye ulaşmış, dikkatimi çekti. biraz baktım da güzel bir olaymış, evde küçük konserler, yeni müzisyenleri keşfetmek için.
derken Kalben'i gördüm. 2014'te sahne almış. Ondan sonra mı meşhur oldu acaba Kalben? şu videosu 4 milyon izlenmiş
www.youtube.com

bir de daha pek meşhur olmamış müzisyenleri konuk ediyor gibi görünen bu oluşumda konser vermek için neler yapılıyor bilen var mı? başvuru alıyorlar onlar mı seçiyor kimin sahne alacağını? sözlük ve facebook sayfasında okuduğum kadarıyla konuklar başvuruyormuş, onlara davetiye gönderiyorlarmış da müzisyenler?

Biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

Teşekkürler

 
Sofar (Sounds From A Room), ünlü olmayan ama yetenekli yerli müzisyenlerle tüketim kültürü üzerine kurulu konserlerden kaçacak yer arayan müzikseverleri bir araya getiren oldukça mütevazi bir etkinlik. 2009'da Londra ve Chicago'da başlamış, ayağımıza kadar gelmiş.

Konsept, sürprizler üzerine kurulu. Konserde kimin çalacağını ya da kimin evine misafir olacağınızı kesinlikle bilmiyorsunuz. Yalnızca bir tarih açıklanıyor ve mail üzerinden yer ayırtıyorsunuz. Konserler ücretsiz, dolayısıyla hızlı davranan yeri klapıyor.

böyle tanımlanmış, ben keşfedeli uzun zaman oldu ve normal müzisyenleri dinlemeyi bıraktım denebilir. deniz tekin de buradan patladı mesela kalbenin yanı sıra. çıkıyorsun, beğenilirsen yürüyüp gidiyorsun işte, ama keşke yürümeseler tabi orası ayrı. buradan başka sardıklarımı buraya bırakayım katkım olsun, adamlar güzel şey yapmış..

www.youtube.com
www.youtube.com
  • jonestown  (04.11.16 21:17:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.