[]

hat turkcell telefon LG G4 konuşma kesilmesi problemi

son iki aydır felan telefon geldikten 20 30 sn sonra kesilmeye başladı düzenli olarak. ya da konuşma kesiliyor ama telefona bakıldığında konuşma devam ediyormuş gibi gorunuyor.

Aynı problemi başka telefonlarda yaşayan oldu mu acaba? yoksa lgye ozel bir durum mu var acaba?


 
Bende ona benzer sıkıntılar yaşamaya başladım. Hat vodafone. Aramada kesilmeler. Ya da hiç arayamama, sadece acil arama diye hata vermesi gibi. Mobil veriyi açınca yaklaşık 3-4 dk sonra gelmesi gibi. Telefon açık olduğu halde ulaşılamamam. Servise gittim, tamam bazı kronik sorunlar var da bunları da ilk defa sizden duyuyoruz dediler. Telefonu bırak teste alırız dediler. dedim her zaman yapmıyor günde 1 veya 2 gunde 1 alacaksınız çözüm üretmeden geri vereceksiniz birşey yok diyeceksiniz dedim, muhtemelen dedi. Bekliyorum bakim tamamen patlayacak mı.

Ben de buraya sormayı düşünmüştüm. Takipteyim başlığı.
  • tayfun27  (04.11.16 15:56:08) 
ben başka bir lg sahibiyle konuştum birebir aynı problemi onlar da yaşamışlar. ben de şimdi telefon kaynaklı mı yoksa operator kaynaklı mı onu düşünüyorum. dinlemeye alındık da haberimiz mi yok vs...


  • sparta_küs  (04.11.16 16:09:36) 
bende lg 3 var. hat vodafone. bende de gercekten bazen çok sıkıntı oluyor ses kalitesi. hışır hışır sesler. ses boğulması vb. hatta daha önceden ben de bununla alakalı soru sormuştum. bir kere arkadaşın iphone telefonuyla konuşmuştum şok olmuştum. çok büyük fark vardı ses kalitesinde.


  • hononu  (04.11.16 16:24:44) 
bende kaliteden ziyade bildiğin konuşma düşüyor kesiliyor yani. ya da bazen konuşma sürüyor gibi gözükse de ses hiç gelmiyor. saniyenin aktığını görüyorsun.


  • sparta_küs  (04.11.16 17:27:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.