[]

Tüketici Hakem Heyeti / Yurtdışı Yerleşik

Tüketici hakem heyeti başvurum 7 ay sonra karara bağlandi ve karar olumlu cikti. Fakat bu surecte yurtdisina tasindim ve yakin zamanda gelme planim yok. Bu durumda aşagidaki seceneklerle ilgili bilgisi olanlardan bilgi rica ediyorum.
1- Eylul 2016'da cikan karar ne kadar sure gecerliligini korur.
2- Genel konularla ilgili vekalet verdigim bir avukat arkadasim var fakat THH'deki gorevli ilk basvuruda avukati sisteme kaydettirmedigim icin onun bir islem yapamayacagini iletti. Bu konuda bilgisi olan var mıdır.
3- Avukat olmayan bir tanidigima islak imzali talimat yazip gondersem, benim yerime islem yapabilir mi ?
3- İlgili firmayi Turkiye hattimdan arayip banka hesap numarami verip direkt parayi talep etsem ( 300 TL )yatırabilirler diye bir tavsiye okudum. Bu konuda tecrubesi olan var midir ?

 
1- bir zamanaşımı süresi yok.
2- avukatınız genel vekalet ile çıkan kararı takibe koyabilir. tshh'dekilerin laflarına bakmayın.
3- hayır avukat olmayan biri yapamaz ve gerek de yok.
4- bir deneyin.
  • dahili meddah  (04.11.16 15:57:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.