[]

Bana hosgoruyle yaklasmayan insana ben hosgoruyle yaklasmali miyim?

Cunku hosgorulu olmak bunu mu gerektirir? Ne dersiniz? (Ya da hosgoruyle yaklasmayacagini bildigim)




 
Yaklasmalisin. Cunku iyi biri olmak bunu gerektirir.


  • sen nasıl bir insansın  (04.11.16 14:18:09) 
yaklaşmamalısın. burası türkiye. kaba olmak, insanları korkutmak daha çok iş yapıyor.


  • la rana  (04.11.16 14:19:51) 
Gerek yok.


  • dissendium  (04.11.16 14:40:18) 
hoşgörüyle yaklaşmayacağını bildiğini düşünmek biraz tehlikeli bir ön yargı olabilir. arkadaşımın türbanlı bir arkadaşı var, kız hem ateist hem de eşcinsel olduğumu biliyor ve beni çok seviyor. ne zaman görüşsek sıkı sıkı sarılır öper falan.

sen doğru bildiğini yapmalısın her zaman. ön yargısız, ön kabulsüz. ama o sana hoşgörüsüzlük gösterdiyse, o zaman hak ettiği şekilde davranmak icap eder.
  • nathanieltroy  (04.11.16 14:41:12) 
Sana hosgorusuz yaklasan insana sen iki kere hosgorusuz yaklasmalisin. Yok yok bu fazla oldu.


  • stavro  (04.11.16 14:49:36 ~ 14:51:22) 
Hoşgörülü bir insansan evet. sadece sana karsi hoşgörü gösterenlere karsi hosgörülü olursan hoşgörü nerede ?

Hoşgörünün olayı zaten sana hoş bakmayan, seni hoş görmeyen ya da senin hoş bakmadigin birilerini bile kabul etmek degil midir ? Tabi abartmadan.

Diger türlüsü hosgoru degil, sana gosterilen davranislarin aynıyla cevap vermektir sadece.
  • aquarium  (04.11.16 15:07:27 ~ 15:08:37) 
sana taş atana sen meteor olup yağacaksın yoksa seven çok olur...


  • yazar yazmaz yazan yazar  (04.11.16 15:57:02) 
  • f_d  (04.11.16 17:18:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.