[]

playstation 3 modeline karar vermeme yardım edin.

arkadaşlar arada kaldım, derdime bir çare!

kafamda iki adet muhtemel makine var.

biri: 320 gb slim model, tek kol, 2 move joysticki, 2 oyun (fena değil oyunlar) fiyat 425. yerinde inceleme şansım yok, netten alacağım.
diğeri: 500 gb superslim model, 2 kol, tek move seti (move oyun da var sanırım), fiyat 450. başka bir şehirde ama gidip yerinde inceleyebilirim.

sizce hangisi? bugün kesin karar vermeyi planlıyorum.

 
süper slim'ler tutulmadı pek. ısınma muhabbetleri varmış. 320 gb'lık slim modeli 4 yıl kullandım geçen hafta sattım bu hafta ps4 alacağım. slim almanı tavsiye ederim. kırdırılabilir sürüm olmasına dikkat et ama orası çok önemli. tabi kırdırırım diyorsan.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (04.11.16 13:11:06) 
hocam ps3 vakit yoksa alma
pc oyunculugu daha rahat ( pc + joystick )
oyun acilması 10 dk suruyor :)
  • kingcyrax  (04.11.16 14:15:57) 
1-Move kararında pozitif etken olmasın, çok hevesle aldım. Boks, spor, dans oyunları vs. hepsi var dönüp yüzüne bakmıyorum. Gerçi burda yaşın, zamanın vs. önemli, neyse.

2- Ps3'ü nasıl kullanacaksın, kırdırıcak mısın orjinal oyun mu alacaksın. Eğer ki orjinalden devam edeceksen ps store'da çok uygun fiyata oyunlar var. max payne 3'ü 10 liraya, gta v'i 50 liraya, kısacası iyi oyunları 10-80 tl bandında alabiliyorsun ama bu seferde boş alan sıkıntı oluyor. O yüzden 500 gb bence daha tercih edilir.
  • hatcherman  (04.11.16 14:47:01) 
psn store'dan oyun indirmeyi unut. oyun satın alamıyorsun psn store a güvenme sakın. oyunları kutulu alacaksın.

"psn store oyun satın alma sorunu" diye aratırsan çözüme kavuşamamış yüzbinlerce şikayet göreceksin.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (04.11.16 15:12:43) 
psn store'dan oyun indirmeyi unutma. hiç almadıysam 20 defa oyun alıp indirmişimdir, hiçbir sorun yaşamadım. psn store oyun satın alma diye bir sorun olmaz. olsa olsa psn storedan oyun alamama sorunudur o. 3 lira ucuza almak için farklı bölgeden üyelik açıp, türkiye'de kullandığın kartı kullanmaya kalkarsan sorun yaşayabilirsin ama dediğim gibi fiyatlar bu tarz mini çakallıklara gerek duyduracak seviyede değil. kampanya dönemlerinde ki nerdeyse her ay oluyor çok uygun fiyata oyun alabilirsin. ps plus eskisi gibi olsaydı zaten doğrudan ps plus al derdim ama ps3 için öldü, bitti, yok artık. yoksa a sınıfı oyunları aylık 10-15 liraya oynamak en tatlısıydı.


  • hatcherman  (04.11.16 15:25:34) 
Öncelikle 3 senedir süperslim kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Isınma falan olmadı. İlk başta heves edip move setide aldım ama oynamadığım için sattım. Move için çok oyun yok ve olanlarda iki kişi olunca daha zevkli oluyor. O yüzden 2. 500 gb olanı almanı tavsiye ederim. Osn'den oyun indirememe de neymiş. kaç tane oyun aldım hatırlamıyorum. Bu arada donanimhaber forumda ps3 ikinci el oyun alış satış kısmı var. Oradan çol oyun aşıp sattım. Oyunu bitirip satıyorum. Tavsiye ederim.


  • Dr_Stat  (04.11.16 15:32:49) 
türkiyeden üyeliğim var.
enpara ve vakıfbank kredi kartılarım tanımlı
çakal değilim

oyun falan indiremiyorum. çok ciddiyim arat ve gör. psn storedan oyun satın alabilmek tamamen şans işi. çok komik ama böyle.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (04.11.16 15:37:26) 
hayat işte demek ki bizim şansımızda böyle ortaya çıkacakmış.

ben ve çevremdeki yaklaşık 10 kullanıcı sorunsuzca oyun satın alıp oynayabiliyorlar.

sorunun ne olduğunu somut verilerle yazarsan belki yardımcı olabiliriz. ne gibi bir hata alıyorsun, para mı yükleyemiyorsun. ben de enpara kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. bilgilerini doğru girdiğine emin misin, enpara müşteri temsilcisiyle hiç bu sorun hakkında görüştün mü? makinen 0'mıydı. daha önce kırdırma girişimi vs. oldu mu?
  • hatcherman  (04.11.16 16:26:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.