[]

İdrar yollarında sorunu olan iş arkadaşı ve wc temizliği

Özellikle medikal açmadım cunki medikal değil de temizlik üzerine olacak sorum.

İş yerinde temizliğine dikkat etmeyen, wc kullanmayı bilmeyen, cinsel hastalıkları olduğuna dairde şüphelerim olan, sürekli sistit ve idral yolu enfeksiyonu olan en sonda idrar yollarında ağır bir bakteri çıkmış iş arkadaşı ile aynı tuvaleti kullanmak zorundayım. Bu kişi sorumlum o yüzden pek uyarı mumkün değil. Tuvaletleri nasıl temiz tutalım ne sıkalım? Çamaşır suyundan öte, böyle girmeden önce nasıl hemen dezenfekte edebiliriz?


 
wc duvarına wc nasıl kullanılır detaylı anlatın çok ciddiyim bilmiyor olabilir temiz olcam mikrop kapmıcam diye ayaklarıyla klozete basan denyolar var bu dünyada hala.. eğer bunlara dikkat edilmezse idrar yolu enfeksiyonu olacağını filan yazın bence etkili olur.

wc temizliği için de bi sprey var sürüp 30 sn bekleyip suyu çekiyosun oturduğun yere de sıkıp siliyosun ama adı neydi unuttum markete gidince bulabilirsin hemen kolayca ama.

ya da avm wclerindeki gibi otomatik olarak değişen örtü tarzı bir şey var adını bilemedim öyle bi klozet taktırabilirsiniz
  • Esinsin  (04.11.16 11:41:41) 
www.avansas.com

şunun gibi bir kapak ve bahsettiğim sprey işinizi görür
  • Esinsin  (04.11.16 11:42:29) 
camasir suyu, otesi yok. kucuk bir siseyle klozetin icine, oturak tarafina sikip 1 2 dk beklemen yeter. oturagi tuvalet kagidiyla silersin.

en garantisi ayakta yapmak.
  • enaz3kedi  (04.11.16 12:18:56) 
dezenfektan spreylerden alip ufak bir siseye doldurup wcye gitmeden once kullanacaginiz yerler sikip biraz bekleyip oyle kullanmaniz gerekir.
camasir suyu onermem. ustunuze basiniza sicrarsa iyi olmaz. dezenfektan en iyisi. buyuk migroslarda falan satiliyor.

  • nax  (04.11.16 13:00:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.