[]

Bilal'e Araba Almanın İnceliklerini Anlatmak

Selamlar,

Duyuruda bolca araç sorusu var, okudum araştırdım ama her birinin farklı farklı kriterleri var. Şimdi ben de sizin bilgilerinize başvurayım istedim.

- Elde bir adet 2012 model Fiat Punto var. Benzinli, otomatik vites. 140 binde. Ufak tefek vurukları oldu, büyük kaza geçirmedi. Öncelikle bunu satacağız.

Kriterler şunlar:

- Dizel, otomatik vites, bagaj hacmi geniş, güvenli, sorun çıkarmayacak bir araba.
- Heçbek tercih sebebi ama Sedan da olur.
- Araç bol bol uzun yol gidecek. Günde en az 150 km yol yapacak.
- Az yakması önemli. İlkinin benzin masrafıyla çocuk okuturdum.
- Elde birikmiş para yok. Ayrıca kredi ve faize karşı mesafeliyiz. O nedenle bayiilerin 0 faiz olaylarına girmek istiyoruz.
- Psikolojik üst sınır 55-60 bin lira.

Buna göre tavsiyeleriniz nelerdir?
Tekerinize dağ değmesin ağalar.

 
Cevabım 407 peugeot.

Uzun yolda araba 15-20 kuruş arası yakıyor ve konforu çok iyi bu paraya. Bagaj hacmi de hatırı sayılır derecede güzel. Araba uzun yol için yaratılmış bence. 50 bine çok temiz 40 bine temiz bulun bir adet alın.
  • gozu acik sevisen yahudi  (03.11.16 23:04:01) 
yahudi haksız, senin derdinin ilacı pejo 508. 407'nin bir büyüğü. araba uzun yolda muhteşem, içi özellik dolu. gerçi motor, şanzuman falan hep aynı, ama uzun yol için büyük araba faydalı oluyor.

bunların dışında, citröen c5, citröen c4, pejo 308 aslında mekanik olarak aynı arabalar. beğendiğini al geç.
  • babilbaligi  (04.11.16 09:15:32) 
Peki sayın hocamlar, Skoda Rapid için ne dersiniz?


  • kullanıcı adı  (04.11.16 16:04:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.