[]

kendini beğenmeme..

benim yıllardır böyle bir sorunum var. kendimi nedense bildiğiniz çirkin buluyorum. şimdiye kadar kimseden böyle bir tepki almadım( burada bir ifsada biri 10/2 vermişti puan olarak, onu saymazsak). yani ne bileyim sokağa çıkıyorum başka kadınlara bakıyorum koşarak eve dönmek istiyorum falan. şimdiye kadar ki bütün erkek arkadaşlarım da ya bu çocuk bana bakmaz dediğim tiplerdi. etrafımdaki insanlardan da böyle bir izlenim almadım hiç ama baya takığım bu konuya. kredi çekip burnumu yaptırmayı falan düşünüyorum, hiç fotoğrafım bile yok telefonda, çekmiyorum yani o derece. mutsuz ediyor bu durum beni.

bu takıntı mıdır kompleks midir her neyse, nasıl aşarım bunu?

edit: hatırlayan olur mu bilmem ama ifşaya koyduğum fotoğraf bile arkadaşımla olan, onun yolladığı bir fotoğraftı, tek değildim fotoğrafta :/

 
telefonda fotografiniz yok baskalarinin sizin hakkinizdaki dusuncelerini onemsiyor ve kendinizi cirkin buluyorsunuz ve ifsaya katildiniz.
anladim.
bence guzelsinizdir. kotu dusunmeyin.
  • sparkle kiddle  (03.11.16 20:29:10) 
İfşanın en büyük numarası trollük yapıp özgüven kırmak zaten ben de dahil taş gibi insanlara takıldığımızı çok bilirim


  • killerbee  (03.11.16 20:34:15) 
İfşa yap o zaman tekrar. Söyleyelim ne olduğunu.


  • birşeylersoracağım  (03.11.16 20:40:20) 
aman ifşa falan demeyin, iki üç ifşa başlığından bile rahatsız olan insanı konuşturamam burada. ilgi meraklısı diye başlarlar susmazlar. huzurumuz kaçmasın :P


  • jonestown  (03.11.16 20:46:45) 
Hatırlıyorum sanki seni. Gördüğümde bayağı tatlı kızmış diye geçirmiştim içinden. Böyle düşüncelerde olmana şaşırdım açıkçası. 1-2 tane yeren yorum hatırlıyorum sanki ama yorum yapmak için yapılmış yorumlardı galiba. Sadece takıntı yapıyorsun, burun olayı bende de var mesela ilk fırsatı bulduğum zaman ben de yaptırmayı düşünüyorum ben de çok o konuyu takıntı yaptım. Dönem dönem tipsiz olduğumu ben de hissediyorum. İltifat falan gelince ulan ne alaka ortamda benden daha yakışıklı olduğunu düşündüğüm elemanlar falan var diyorum içimden, şaşırıyorum.


  • Golden Ratio  (03.11.16 21:00:48) 
Gerçekten çirkin olsan bir tane (sayıyla 1) erkek arkadaşın bile olmazdı. Kendini öyle zannediyosundur.


  • mandalina kokusu  (03.11.16 21:08:15) 
sen ifşada çimlere yatandın yanılmıyorsam
çay içmeye varım diyorum.

iyisin iyisin. dışarıdan bu düşüncelere kapılmana neden olacak herhangi bir şey görmediğine göre, bu seninle alakalı bi durum. beklentilerin çok yüksek falan demek ki. onun olası nedenlerini açıklamaları için de mikrofonu psikoloji ile kucak kucağa yaşayan arkadaşlara bırakıyorum.
  • naberabi  (03.11.16 21:14:18 ~ 21:14:38) 
ben nasıl olduğunu bilmiyorum. ben de kendimten tiksiniyorum. fiziken de mental olarak da. olabilir böyle şeyler. doğru da olabilir yani.


  • brad pitt  (03.11.16 21:19:49) 
Gerek yok ben çok beğendim


  • killerbee  (03.11.16 22:03:47) 
Seni yerim mk sacmalama


  • elorelia  (03.11.16 22:04:02) 
küçüklüğümden beri kendimi beğenmem. erkeğim ama bu konuya fazla takığım. ancak çirkin insan yoktur. mesela ünlülerin önce sonra fotoğrafları vardır. burun ameliyatı vs. olmasalar bile sonraki fotoğrafları daha çekicidir. neden? çünkü para ve bakım var. bir insan güzel görünmüyorsa bakımsızdır bence.

mesela rihanna acayip çekici bir kadın ama şu fotoğrafa baksana bi. yolda görsem para isticek falan sanarım. hiç çekici değil.

pbs.twimg.com

şu adam da apple'ın tasarımcısı. ilk fotoğrafta nerd'ün biriyken 2. fotoğrafta gayet çekici bir adam.

www.blogcdn.com

kısacası bence tarzına dikkat etmelisin. bu açıdan kendini bulmalısın. gerekirse bu işlerden anlayan birinden yardım alabilirsin.
  • black mamba  (03.11.16 22:06:56 ~ 22:07:31) 
@üğpoıuy

fatmagülün yengesi skdks

teşekkür ederim dürüst olduğun için:*
  • jonestown  (03.11.16 22:16:22) 
herkesin bir alıcısı var
fazla da şeyetmemek lazım

  • supermatik  (04.11.16 01:06:58) 
Asla şişman olma, "balık etli" de olma.


  • arnold schwarzeneger  (04.11.16 12:06:43) 
caps olmadan bir sey diyemeyiz.

edit: internet explorer kullanmayın, biraz geriden geliyor. son cevapları alıp toparlayalım artık. uewfhjuew
  • melancholia  (04.01.17 19:01:02 ~ 19:11:49) 
fakat iki ay önce açılan duyuruyu "caps olmadan bilemeyiz" diyerek canlandırmak? jsjfskfls


  • der meister  (04.01.17 19:01:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.