[]

anneye telefon - telefon uzmanları bi bakın yav

Selamlar.

Kullanımı basit, fiyatı uygun, dokunmatik ekranlı telefon öneriniz var mı? Öyle RAM şu kadar olsun, işlemcisi şöyle olsun gibi bir takıntı yok. Basit olsunve uygun fiyatlı olsun. anneye alacağız, kendisi çok özeniyor "dokunarak ekran kaydırmaya" :))) doğumgünü yaklaşıyor alayım bi tane bari.


Turkcell T70 düşündüm ama başka önerilere de gayet açığım.

Teşekkürler

 
hocam
1300 liraya samsung s5 alın gecin
cok dusuklerde sıkıntı yasar
bunla video da izler face e de girer sd kart takar fotograf da ceker
  • kingcyrax  (03.11.16 18:05:12) 
General mobile 4G misler gibin.


  • herp  (03.11.16 18:06:30) 
ram de önemli.
ben de anneme aynı mantıkla telefon aldim. sadece whatsapp ve facebook ve messenger yüklü. ama bunların güncellemeleri bile o kadar yer kaplıyor ki fotoğrafları sürekli bilgisayara aktarmasına rağmen video izlemek için kırk takla atıyor. whatsapp elimiz değdikçe silip baştan yüklüyoruz güncellemeler az yer kaplasın diye.
zaten efektif kullanmayı bilmiyorlar. çerez temizleme vb yapamıyorlar. hafıza az olunca da şişiyor telefon. bizimki şimdi mutsuz... yeni telefon bakmaya başladım. daha bunun taksidi bile bitmedi.
  • balik kraker  (03.11.16 18:11:24) 
s5 de ram iyi
arti samsung varsa internetsiz goruntulu arama yapılabiliyor

@balık telefon ne ozelden yazarsan basitce bir bakalım.
  • kingcyrax  (03.11.16 18:14:55) 
iphone demeye geldim. android'de detay daha fazla oldugu icin annelerimizin kafasi karisabiliyor, daha fazla secenek daha fazla soru isareti demek olabiliyor. iphone da daha sade olunca kullanimi daha kolay oluyor, negatif sonuclu islemler daha azaliyor.


  • jedilance  (03.11.16 18:17:46) 
bütçe limiti: 1000 tl

general mobile alıcam sanırım. f/p oranı bayaa iyi gibi dueuyor.
  • sansli pipi  (03.11.16 18:34:07) 
Gm android one kullanıyorum memnunum.


  • elorelia  (03.11.16 18:51:58) 
Lenovo vibe p1 de düşünün limitin az üstüne çıkarsınız ama.


  • zoque  (03.11.16 19:49:25) 
Çok altına da inebilirsiniz vibe p1m ile de.


  • zoque  (03.11.16 19:49:57) 
anneye alacaksan su geçirmeyen darbeye dayanıklı sony'lerden bak derim. model falan önemli değil, ama su geçirmemesi ve darbe dayanımı annede önemli.

yok değil dersen, lenovo +1.
  • babilbaligi  (04.11.16 09:33:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.