[]

work and travel

merhaba arkadaşlar bu yaz artık gidiyorum !
fakat amerikada ki bögeler hakkında maalesef çok az bilgiye sahibim.
benim work and travel dan beklentim nedir sorusuna cevabım ise kesinlikle ingilizcemi geliştirmek, geceleri eğlenmek bir de alışveriş yapmak :)
bunun için türklerin az oldugu yere (biliyorum her yerde türk var ama) ve de eglencenin gerçekten iyi oldugu yere gitmek istiyorum.
sizce nasıl araştırabilirim buraları ? veya nereleri tavsiye edersiniz ?

 
aslında danışmanlık şirketleri bu işi en iyi bilenler. her yıl yüzlerce kişiyi gönderdikleri için nerede ne var onlardan iyi bilen yoktur. güvenilir bir tanesiyle bunları detaylıca konuşabilirsin.


  • bohr atom modeli  (03.11.16 19:33:00) 
wildwood, new jersey bir bak.

türk muhabbeti sana kalmış, o bölgede türk var mı var hatta 5 türk beraber kalıp, beraber gezip, beraber akşamları karpuz çekirdek yiyenleri de gördüm. önemli olan senin ne tercih ettiğin. benim ev arkadaşlarım 1 ispanyol, 1 japon, 1 rusdu haliyle evde sadece ingilizce konuşuluyordu. İşte ve evde ingilizce konuşunca zaten istemesen de geliştiriyorsun ingilizceni. wildwood zaten tatil bölgesi geceleri de gayet eğlenceli en kötü atlantic city'e 1 saat. amerika'da zaten alışveriş yapmama imkanın yok. Delaware, cape may vs. bir kaç mall'a girince zaten kendini kaybediyorsun. Philly'e 3, New York'a 5 saat kadar mesafede, iş olanakları da çok fazla. Fiziksel olarak çok çok rahat olduğunu söyleyemem ama moreys piers var. bol bol yabancı arkadaş edinebilirsin, maaşı standartdır, kullanması bilirsen de imkanları çoktur. çalışmadığın saatlerde tüm parkı ücretsiz kullanabiliyorsun, roller costerlar, bungee jumpingler, aquaparklar köpeğin oluyor. ha ama yaz sıcağında insanlar tatil yaparken çalışmak çok kolay değil ayrıca dediğim gibi salt para kazanmak için amerika'ya gidenler için ek bir iş yapmayacaksan maaşı düşük kalabilir ama güvenilir ve kurumsal bir yerdir.
  • hatcherman  (04.11.16 15:13:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.