[]

Windows lisans anahtarı

Benim bilgisayar çöktü, usb ile format atacağım ama lisans anahtarım kayıp. Napmalı?




 
kac yasinda? hangi windows?


  • redlinetheturk  (03.11.16 15:21:54) 
windows 7 ise gerekmiyor kurarken
10 da otomatik etkinleştir var anakartın ile eşleştiriyor. yani otomatik yapar.

  • kingcyrax  (03.11.16 15:22:09) 
bence yer diye dusunuyorum ama bir baksın arkadas bence


  • kingcyrax  (03.11.16 15:36:06) 
windows 10'u bir bilgisayarda etkinlestirdiginizde donanimin kimligini sunucuda sakliyorlar diye biliyorum, key girmesine gerek kalmiyor tekrar.
www.makeuseof.com

  • redlinetheturk  (03.11.16 15:42:16) 
Notebook. Win 8 den 10a yükseltme.

Direkt kopyalıyor diye yazmışlar sitede aslında ama ilk önce 8 diye 8 mi yüklemeli yoksa direkt 10 yükleyebiliyor muyum?

Asus g75vx
  • bir ileti paylastim  (03.11.16 17:10:54) 
direkt 10
hocam yalniz size bir tavsiyede bulunayım.
windows 7 kurup yıllarca cokmemis sistem sahibi olarak soyluyorum.
7 kurun - boyle seylerle cok az ugrasirsiniz.
  • kingcyrax  (03.11.16 17:13:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.