[]

xiaomi miband 2 - kurulum

Merhabalar,

Bu zımbırtıdan aldım da, kullanım kılavuzu Çince, bir şey anlamadım. Uygulamasını buldum Google Play'de, indirdim. E-mail ile kayıt ol dedim, ilerle ilerle gmail sayfasını çıkarttı bana şifremi girmemi istedi. Ben de huylandım, girmedim, telefon no ile hesap oluşturayım dedim. Bu defa da doğrulama kodu göndermiyor.
Sorularım:

1) Saat ayarlarını falan uygulamadan yapacağız sanırım di mi?
2) Gmail adresimi verip yeni şifre oluşturduktan sonra gmail ekranına yönlendirip gmail şifremi istemesi normal mi?
3) Telefonuma neden doğrulama kodu gelmiyor?
4) Hep telefonumun Bluetooth'u açık mı gezeceğim? Normalde bile şarj dayanmıyor ki :(

Teşekkürler...

 
hesabı burdan oluşturun: account.xiaomi.com
gmail şifreni sorması garip geldi, niye istiyo ki onu bi açıklama var mı?
telefona neden kod gelmemiş bilemedim, bende öyle bir sorun olmamıştı.
BT hep açık gezmek zorunda değilsin ama arama geldiğinde bileklik titresin, notification gelsin gibi bir istek varsa mecbursun. adım sayma gibi özellikleri kendi hafızasında tutuyor telefona bağlanınca oraya aktarıyor.
  • 10032007  (03.11.16 15:07:30) 
@10032007, yaptım, Çince bir yazı ile ekran öylece kaldı. kaydolabildim mi bilmiyorum.
telefonda da anonim bir gmail hesabım vardı, onu yaptım. sonra giriş yapayım diyorum geçersiz kullanıcı adı diyor. bir problem var sanki :(

  • vejeteryanvampir  (03.11.16 15:26:29) 
bende de bi sure ayni hatayi vermisti. Tekrar tekrar kaydolunca oldu.


  • la rana  (03.11.16 16:18:51) 
websitesi üzerinden, telefonla kaydolabildim sonunda. :)

teşekkürler tekrardan.
  • vejeteryanvampir  (03.11.16 16:26:12) 
1-) evet
2-) normal. gmail şifresini istemesinin nedenini şifreyi girdikten sonra görüyorsun. Verileri yedeklemek için drive'ı kullanmak amaçlı.
3-) olmuş bitmiş hayırlısı olsun.
4-) Çoğu zaman kapatıyorum. Diğer yandan aramaları titreşim ile bildirmesine çok alıştım. İş yerinde sessizde tutuyorum telefonu, titreşimi kapalı. Arayan olunca bileklik uyarıyor. Bu yüzden tekrar açmaya başladım. Ayrıca Bluetooth 4.0 ile enerji tasarruflu bağlantı söz konusu. Pil istatistiklerinde görürsün aslında çok fazla enerji harcamadığını.
  • cliquot  (03.11.16 16:55:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.