[]

spotify-bisiklet-motosiklet

selamlar,
1- gunde 2-3 saat spotifydan muzik dinlesem 1 ayda kac gb yer sizce ortalama? ortalama kalitede diyelim. sanirim secebiliyoruz muzik kalitesini degil mi spotifyde?

2- 8,5 kilometre bisikletle kac dakikada gidilir ortalama? ben 40 dakikada gidiyorum, ise yetismek icin kastigim zamanlarda bile 35 dakikaya dusuyor tas catlasin, hadi 5 dakikada kirmizi isiklarda bekliyorum diyelim ortalama, arkadasim tutturdu ben 25 dakikada gidiyorum. acaba bisikletin hafif mi olmasi gerekiyor 25 dakikaya dusurebilmek icin, yoksa ayakta mi surmek gerekiyor? nedir yorumlariniz, yol dumduz bu arada.

3- gunde toplam 80 km yol 125 cc veya 250 cc motosikletle gidilir mi sizce? haftada 4-5 gun bu mesafe kat edilecek? cekilmez mi olur bi sure sonra yoksa ozellikle bu 125lik olan perte mi cikar kisa surede? hic motosiklet kullanmisligim da yok daha once.

tesekkurler simdiden.

 
1-bilgim yok

2 hız=yol/zaman hız=8,5/0,6 yani saatte 14 km diğer arkadaş 25 dkka düştüğüne göre hızı 20 km/h

3-şehir içi trafiği ise scooter ve kücük cc motor daha rahat. ama beylikdüzünden-çorluya gideceksen her gün min.250 cc lazım.
  • prezarlatif  (03.11.16 14:06:15) 
1- Spotify paralıda müzikleri telefona indirebilirsiniz.

2- bilmiyorum.

3- güzel bir marka ve düzenli bakım ile her türlü dayanır. Bkz: kuryeler.
  • para bende  (03.11.16 14:09:18) 
1- spotify premium edinmenizi tavsiye ederim. 10 lira çok bir şey değil diye düşünüyorum. hem reklamlardan kurtulursunuz hem de çevrimdışı modda dilediğiniz kadar dinlersiniz. elbette son tercih sizin.

2- bisiklet konusunda etkili olan birçok parametre var ve bunların başında kondisyon geliyor. bisikletin aynı kalması koşuluyla sürekli kullanırsanız elbette hız ortalamanız her geçen gün artar fakat bisikletin maksimum noktasında hızınız sabitlenir. tabii ki bisikletin ağırlığı ve aerodinamik etkisi de önemli parametreler. hem kondisyonunuz hem de hafif bir bisikletiniz varsa ve uzun süreli düzenli kullanırsanız hız 25 km/h lere, niyeti bozup performans gelişimi üzerine çalışırsanız 40 km/h seviyelerine kadar çıkabilirsiniz.

3- yorum yok.
  • desdenova34  (03.11.16 14:18:21 ~ 14:19:28) 
1- offline dinleyebilirsiniz premiumla, streaming ne kadar data yer bilmiyorum.

2- ben 6 kmyi isiklarda bekleyerek filan 20-25 dk aliyorum (cok isik bekliyorum) cok asiri degil bence 8,5 km icin 40 dk.
Bisikletin agirligi, lastikler, dogru vites kullanimi vb etkiliyor, evet.

3- en ufak bir fikrim yok
  • kuehles blondes  (03.11.16 14:18:23) 
Saatte 13 - 16 km şehir içinde normal. Biraz kondisyonla 20 - 24 km 'ye çok rahat çıkarsınız ama daha üstü trafikte tehlikeli olabilir.


  • creepy  (03.11.16 15:42:07) 
3. soru için:
Her gün istanbulda 250cc ile 60 km yapıyorum. Trafiği atlattığım için gayet keyifli. Araba veya toplu taşıma ile aynı mesafeyi aynı sürelerde ve rahat gideceksen, özellikle kışın bayabilir.

  • skoofer  (03.11.16 15:44:01) 
Çift amortisörlü bisikletse normal. Dur kalk yaparken ayağı yere basıyorsan, (acemilik ya da mecburiyet) o yol bitmez. Vitesleri hatalı kullanmak yavaşlatır. Gereksiz frenler yavaşlatır.


  • shi aila  (03.11.16 17:50:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.