[]

Bugün beraber yemek yediğim hatun

Bugün okulun yemekhanesinde 5-10 dakika kadar beraber yemek yediğimiz bi kız vardı. Kısa bi muhabbet de geçti aramızda kedili-köpekli.

Yok kızı bulmaya çalışmıyorum. Adı soyadı bölümü herhangi bi bilgisi yok zaten bende.

Ne güzel gözlerimin içine içine bakıyordu, çok sakin ama samimi bi ses tonu vardı.

Kimseyi tanımak istemediğim bi dönemden geçiyorken, o kısacık muhabbette öyle bi yakınlık yakalamış olmamız hoşuma gitti. o ne düşünmüştür acaba?

bunun soruluk bi kısmı yok aslında. paylaşmak istedim. normalde ufak bi şiir falan yazardım herhalde ama onlar da tırt oluyor yakıştıramadım hanımefendiye.

soruya çevireyim bari, size de oluyor mu böyle? kısa süre (5-10 dk) iletişim kurduğunuz, iç açıcı gelen ama sonra hayatınıza girmediği gibi kopup giden insanlar oldu mu hiç hayatınızda?

 
Oluyor gayet normal ama sebebi buyuk ihtimalle yokluktandir. Yanlis anlama cinsel yokluk degil insan yoklugu. Kolaycana kendini kaptirabiliyorsun cok tanimadan taniyamadan.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.11.16 06:08:27) 
bir iki ay kadar önce aynı ortamda denk geldiğim biri ile çok güzel bi diyalog yakalamıştık tanıştığımız akşam. sonra ertesi günlerde daha da işin içine girince hiç hiç bana uygun olmadığını anlamıştım. diyecğeim o ki bazen o muhabbeti o yakınlığı masada bırakmak gerekiyor... kısmet :)


  • elorelia  (03.11.16 10:43:30) 
Tekrar konuşmayacağımı, karşılaşmayacağımı bildiğim halde çok kısa sürede çok iyi anlaştığım, iyi vakit geçirdiğim anlar oluyor ve gerçekten anın tadını çıkarmaya bakıyorum o sırada.

Numarasını istesem, adını sorsam, dur gitme desem bozulacak belki o büyü. Her karşılaştığımız insanı hayatımıza alacağız diye bir kaide yok ne de olsa.
  • chicha  (03.11.16 10:58:22) 
geçen hafta oldu aynısı.

günlük bir iş vardı, detay vermeyeyim de tek gecelik bir festivaldi, orada çalışıyordum. o da orada başka bir şirket adına günlük çalışıyordu. beraber aynı kapıda duruyorduk. güzel sohbet ettik, sonra başka mekana geçmem gerekti. öyle kaldı muhabbet.

güzel olaylar elbette ama insan tekrar görmek istiyor ya, o durum kötü. en azından siz aynı okuldaymışsınız. denk gelme ihtimali var. ben kız necidir, ne yapar ne eder hiç bilmiyorum. yani istanbul'da oturuyor herhalde bir onu biliyorum.

ama mesela o muhabbete numara falan isteseydim her şey bozulacakmış gibi geldi bana. he şuan keşke isteseydim diyorum o ayrı. öyle durumlarda çok düşünmemek lazım galiba.
  • ravenclaw  (03.11.16 21:31:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.