[]

Osmanbey'den Maslak 1453'e Gidiş

Selamlar.

Çalıştığım yer bir süre sonra Maslak 1453'e taşınacakmış. İstanbul'da olabildiğince metro kullanıyorum ve bahsettiğim yere en yakın metro durağı da Atatürk Oto Sanayii görünüyor, üstelik 20 dakika kadar da bir yürüme mesafesi var duraktan ofise de.

Akşamları mesai dolayısıyla geç çıktığım da oluyor ve her ne kadar o tarafları bilmesem de kadın olarak tek başıma oraların yürürken sıkıntı yaşayabileceğim yerler olduğu fikrindeyim. İstanbul'da yeni sayıldığım için alternatif güzergahlara da hakim değilim.

Kısacası; Osmanbey'den Maslak 1453'e metro içerikli ve sonrasında başka toplu taşıma olabilecek şekilde nasıl gidilir? Nereden inip nereden yürünür?

 
Henüz maslak 1453 yeni açıldığından toplu taşıma yok diye biliyorum.
Ancak ayazağaya gidip ordan yürüyebilirsiniz belki. Ama o zaman da yürümeniz gerekecek. Bir süre sonra toplu taşıma yaygınlaşır bence oraya.
ek olarak ağaoğlu my home da saat başı metroya ring oluyor. 1453 de my home den kat kat büyük bir sürü insan yaşayacak orada. Ordan da ring kesin olacaktır diye düşünüyorum. Bunu bi araştırın bence.
  • nuevo  (02.11.16 12:14:37 ~ 12:15:07) 
hem bankaların hem oto sanayinin arkasında kalan bir yer 1453; ana caddeye yakın değil. lüks sınıf olması nedeniyle öyle kolay toplu taşıma da gelmez oralara. yani yürümek veya taksi şart.

yalnız, yürümek için sanayi sitesi yerine itü durağını tavsiye ederim. bankaların önünden geçerek gitmek daha iyi olur sanayiye kıyasla. hem eğim daha az hem de beyaz yakalı rotası.
  • 507  (02.11.16 12:28:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.