[]

Dis teli fiyati

Arkadasim (25-K) dis teli taktirmak icin muayeneye gitmisti dun. Disci 1,5 yil kalmasi yeterli olur diyip 6500-7000 TL arasi fiyat cekmis.

Bu konularla ilgili pek bir fikrim yok ama bu ucreti karsilayamayacagini dusundugum pek cok kiside dis teli gordum. Dis teli taktirmis olanlara soruyorum, fiyat nasil sizce? Yasi biraz gectigi icin mi fiyat yuksek acaba?

Yer Istanbul'da, siradan bi semt discisi

 
Ben araştırmıştım bi ara, metalik gibi değil de görünmez gibi olanlar biraz pahalı. Eğer öyleyse normal olabilir.


  • dissendium  (02.11.16 01:28:55) 
www.eksiduyuru.com

Burada konusmustuk ayni konuyu.
  • duptıs  (02.11.16 01:37:15) 
istanbul biraz daha pahalı diye biliyorum
benim ankaradayım haziranda üste takıldı, bu ay alta da takılacak ve yaklaşık 1 yıl daha kalacak, diş çekimi olmadı(4 yirmiliğim de çekilmişti, dişler aşırı çapraşık değildi), metal braket, 4bin lira, her ay 250 lira ödüyorum. Ama çekim gereken bir arkadaş için de aynı fiyatı verdiler -sanırım kullanılacak malzeme aynı olduğu, aynı hekim bakacağı için yalnız onun en az 6 ay daha fazla sürer dedi doktor.

  • niye ama  (02.11.16 03:57:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.