[]

ayakkabı bakımı nem?

her aldıgım ayakkabı bir şekilde 1 sene dolmadan hışırı çıkıyor en kalitelisi bile. betadan ayakkabı aldım 2 gün oldu akşam içini bir kontrol ettim ıslak şekilde nemli tabanlıgın derisi yavaş yavaş kendini bırakmaya başlamış. nem olayından nasıl kurtulcam resmen ıslak ayakkabı tabanlıgın rengi degişmiş resmen.
akşamları silika jel tabletimi koysam ayakkabıya. ayakkabı bakımı nasıl yapıyorsunuz?



 
ayakkabıdan öte ayakta sorun var gibi. hiçbir ayakkabımda öyle bir sorunla karşılaşmadım zira ben. silikon tabanlık kullanıp akşamları da çıkarmak işe yarayabilir. ha bir de aşırı ayak terlemesi için doktora gitmek tabii.


  • devilred  (01.11.16 21:45:27 ~ 21:50:39) 
Ayakkabıda bir numaralı kuralım şudur 1 gün giyiyorsan 2 gün dinlendireceksin.Bu şekilde kullanarak 3-4 yıl önce aldığım ayakkabılar bile hala güzel duruyor.


  • turkuaz  (01.11.16 23:12:08) 
böyle bir sorun hiç yaşamadım ama genel olarak nemle ilgili problemlerde pirinç etkili bir yöntem. eve geldiğinde içine biraz koyup giymeden önce dökebilirsin. zahmetli ve pis olur diye düşünüyorsan bir örnek vereyim; barmenlik yaptığım dönemlerde uzun saatler ayakkabı ayağımda olduğu için kokuya önlem olarak 4-5 günde bir ayakkabının içine karbonat döküp 1 gece bekletiyordum.


  • turuncu beyin  (01.11.16 23:44:41) 
Alınca 2 çift alıp günaşırı değiştirerek giyilecek. Ayakkabı direkt güneş görmeyen ama açık bir ortamda dinlenecek. Alınırken iç kaplama malzemesi, tabanı, nefes alabilir özellikli olajak.


  • herp  (02.11.16 02:01:18 ~ 03:58:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.